Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
-Bulutlar kötü
-O arkaplandaki kare kare efekte gerek var mıydı ? Kötü durmuş (kareli defter gibi)
-En büyük sıkıntı o çizgiler . Onların üstünden tam bi kere daha geçilmesi lazım . Böyle sanki tam daha hazır bitmemiş gibi duruyor.Taslak gibi. Üstünden bi kere keskin bir şekilde geçilmesi lazım. Bütün çalışmalarınızdaki sıkıntı bu aslında. Ruling e yaptığınız hariç tabii o güzel olmuş
-Saçlardaki gölge saçma
-Ağız bi garip
-Kolların vücutla birleşik olması gerekmiyor mu ? :D Belki sizin tarzınız böyledir tabii ona karışamam

Öyle yani , benim de bi tabletim olaydı keşke

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha bari Namepaxs olduğunu çaktırmasaydın xd Bende diyorum bu ego nereden geliyor diye.
-Bulutlar kötü
-O arkaplandaki kare kare efekte gerek var mıydı ? Kötü durmuş (kareli defter gibi)
-En büyük sıkıntı o çizgiler . Onların üstünden tam bi kere daha geçilmesi lazım . Böyle sanki tam daha hazır bitmemiş gibi duruyor.Taslak gibi. Üstünden bi kere keskin bir şekilde geçilmesi lazım. Bütün çalışmalarınızdaki sıkıntı bu aslında. Ruling e yaptığınız hariç tabii o güzel olmuş
-Saçlardaki gölge saçma
-Ağız bi garip
-Kolların vücutla birleşik olması gerekmiyor mu ? :D Belki sizin tarzınız böyledir tabii ona karışamam

Öyle yani , benim de bi tabletim olaydı keşke

Oohoho daha dur bismillah,
@RedIsBack. Daha egoistlik bir şey yapmadım. Hatta daha yeni cevap veriyorum :p
@Cazza144. Bu daha ilk çalışmalarımdan biri, daha programı tam olarak öğrenmiş değilim. Bu kadar abartmana, çok şey saymana gerek yok. (İlk çalışmam YouTube profil fotoğrafımız, ikinci çalışmam bu, üçüncü çalışmam YouTube bannerımız ve son çalışmam birazdan yine kötüleyebileceğin bir YouTube profil fotoğrafı çalışmam olacak :D)[DOUBLEPOST=1435661566,1435661480][/DOUBLEPOST](NOT: Bu arada @RedIsBack kardeşim videolarımızı baştan sona kadar izlemen hoşuma gittide? Nedir zoruna giden niye tüm videolara dislike atıyorsun :D)
(2. NOT: @Cazza144 demişsin ya keşke benimde tabletim olsa. Bir zamanlar bende öyle diyordum. Keşke benimde tabletim olsa bunlardan iyi yaparım diye. O kadar heveslenme düşündüğün kadar kolay bir şey değil.)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

@Cazza144. Bu daha ilk çalışmalarımdan biri, daha programı tam olarak öğrenmiş değilim. Bu kadar abartmana, çok şey saymana gerek yok. (İlk çalışmam YouTube profil fotoğrafımız, ikinci çalışmam bu, üçüncü çalışmam YouTube bannerımız ve son çalışmam birazdan yine kötüleyebileceğin bir YouTube profil fotoğrafı çalışmam olacak :D)[DOUBLEPOST=1435661566,1435661480][/DOUBLEPOST](NOT: Bu arada @RedIsBack kardeşim videolarımızı baştan sona kadar izlemen hoşuma gittide? Nedir zoruna giden niye tüm videolara dislike atıyorsun :D)
(2. NOT: @Cazza144 demişsin ya keşke benimde tabletim olsa. Bir zamanlar bende öyle diyordum. Keşke benimde tabletim olsa bunlardan iyi yaparım diye. O kadar heveslenme düşündüğün kadar kolay bir şey değil.)
Hahaha izlediğimi nereden biliyorsun 7 hesabımla diss atamaz mıyım ? :)

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahaha izlediğimi nereden biliyorsun 7 hesabımla diss atamaz mıyım ? :)
RedIsBack karşındakinin Namepaxs olduğunu biliyorsunda neden sorguluyorsun :) ve o dediğini yapmaya kalkışırsan siber suçlara girer. Ama korkma Burağın kardeşi olan (adını hatırlayamadım o) çocuk, sensin. Göz attımda bi, 3. hesap nedir bu arada? 2. Hesap tamam da 3. fazla olmamış mı? Ama Yöneticilerde haklı forumda çocuk istemiyorlar.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Abartmıyorum yahu sadece eleştirdim. Nereden bileyim ikinci çalışman olduğunu .s

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Memeler olmamış daha dolgun olmalıydı.
Cin olsaydım Ramazan Ayında bunlardan bahseden birine bende musallat olurdum açıkçası :D[DOUBLEPOST=1435697930,1435697886][/DOUBLEPOST]
Abartmıyorum yahu sadece eleştirdim. Nereden bileyim ikinci çalışman olduğunu .s
Nereden bileyim diyorsun? Ama birsürü açığımı yazıyorsun? Garip..
(Daha önce bu forumda paylaşılmış bir çalışmamı görmediysen bilmelisin ilk çalışmam olduğunu sonuçta sende bu işlere yatkınsın?)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Cin olsaydım Ramazan Ayında bunlardan bahseden birine bende musallat olurdum açıkçası :D[DOUBLEPOST=1435697930,1435697886][/DOUBLEPOST]
Nereden bileyim diyorsun? Ama birsürü açığımı yazıyorsun? Garip..
(Daha önce bu forumda paylaşılmış bir çalışmamı görmediysen bilmelisin ilk çalışmam olduğunu sonuçta sende bu işlere yatkınsın?)
Ya bunu konuşmaya bile gerek yok :D
İlk çalışman veya ikinci çalışman olması bizim umrumuzda olmaz ki , önümüzde olanı eleştiririz biz
İkinci çalışman diye hafif mi eleştirelim yani ?

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bunu konuşmaya bile gerek yok :D
İlk çalışman veya ikinci çalışman olması bizim umrumuzda olmaz ki , önümüzde olanı eleştiririz biz
İkinci çalışman diye hafif mi eleştirelim yani ?
Evet. PewDiePie ilk videolarında Profesyonelmiydi? O zaman ben şimdi gideyim senin çalışmalarını kötüleyim beğenmedim diyeyim. Diğer grafikerler daha iyi yapıyor? Seninkiler de eksik geliyor? Ama ben senin seviyene göre iyi buluyorum. Şimdi seni Profesyonel biriylemi kıyaslıyayım?

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet. PewDiePie ilk videolarında Profesyonelmiydi?
Ben senden profesyonel bir şey yapmanı beklemiyorum ki.
Sadece eleştiriyorum işte şu noktalar eksik diğer projelerinde düzeltirsin diye.
Bu eksiklerini kapatarak daha iyi olabilirsin diye.
Neyse bi' daha atmam yorum falan projelerine bütün sıkıntı çözülür bence
İyi forumlar.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben senden profesyonel bir şey yapmanı beklemiyorum ki.
Sadece eleştiriyorum işte şu noktalar eksik diğer projelerinde düzeltirsin diye.
Bu eksiklerini kapatarak daha iyi olabilirsin diye.
Neyse bi' daha atmam yorum falan projelerine bütün sıkıntı çözülür bence
İyi forumlar.
Yoo tam tersi yaptığın yorumlar hatalarımı düzeltmemde yardımcı oldu. Ama beğenmedim dediğin için böyle bir şey yazma gereği duydum. Deneyimli biri olmasan sana cevap yazma gereği bile duymazdım.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
RedIsBack karşındakinin Namepaxs olduğunu biliyorsunda neden sorguluyorsun :) ve o dediğini yapmaya kalkışırsan siber suçlara girer. Ama korkma Burağın kardeşi olan (adını hatırlayamadım o) çocuk, sensin. Göz attımda bi, 3. hesap nedir bu arada? 2. Hesap tamam da 3. fazla olmamış mı? Ama Yöneticilerde haklı forumda çocuk istemiyorlar.
Ahahaha ortağına sor bakalım bana kaç hesabıyla diss atmış ben yapınca mı siber suçlara giriyor. Dünya ne halde.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahahaha ortağına sor bakalım bana kaç hesabıyla diss atmış ben yapınca mı siber suçlara giriyor. Dünya ne halde.
Ahahah millet sana dis mi atmış mış? Vah canım. Kimleri çoluk çocukla uğraştırdın. O zaman git şikayet et. Ama doğru savcı -13 yaşları 112 gibi dinlemiyor :D Neyse hiç değişmemişsin. Yine senin istediğin gibi olmayan şahıslara gıcıklık yapma peşindesin.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahahah millet sana dis mi atmış mış? Vah canım. Kimleri çoluk çocukla uğraştırdın. O zaman git şikayet et. Ama doğru savcı -13 yaşları 112 gibi dinlemiyor :D Neyse hiç değişmemişsin. Yine senin istediğin gibi olmayan şahıslara gıcıklık yapma peşindesin.
Sen benim istediğim gibi değil kimsenin istediği gibi değilsin ki xd 7 hesabınla bana diss atarsan savcılığa giderim diye ağlayan sendin, ortağın ne yapıyor onu diyorum. Ben yapınca mı suç oluyor anlama özürlü ?

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen benim istediğim gibi değil kimsenin istediği gibi değilsin ki xd 7 hesabınla bana diss atarsan savcılığa giderim diye ağlayan sendin, ortağın ne yapıyor onu diyorum. Ben yapınca mı suç oluyor anlama özürlü ?
Olmayan birşeyi niye söylüyorsun ki :D Ben orda ağlamadım güldüm. Kendinimi avutuyorsun. Karşındaki senin beyin yaşıtın biri değil, ha yaşıtın da değil. O yüzden adam akıllı konuş ve beni başkasıyla karıştırma. Yoksa burda konuşmaktan daha başka şeyler yaparım sana.