Bukkit Server Plugin Hatası

Heroturk06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cumleten Sea Bugun Sizlere Aldıgım Bir Hatadan Bahsetcem Bu Hata Değilde Yani Bir Plugin Bu Pluginde Resimde Gosterildiği Gibi Op Oldugum Halde Bunla İletişime Gecemssin Diyor Ve Bu Yuzden Serveremi Acamıyor Bu Pluginin Adını Bilen Varsa Bunun Altına Yorum Yapabilirmi Bu Arada Server İp Sormayın Lutfen Çunku Vermiyorum Hem Siz Uzulmeyin Hemde Beni Yormayın
Fotoyu Goremiynler İçinde Buyrun Link ->
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk olarak kendine * ver böylece kendine tüm yetkileri vermiş olursun , /manuaddp AlphaPlayer * gibi daha sonra ise oyunculara /mangaddp oyuncu essentials.build permini verki onlarda itemları kullanabilsinler ve block kırıp koyabilsinler.

Heroturk06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ilk olarak kendine * ver böylece kendine tüm yetkileri vermiş olursun , /manuaddp AlphaPlayer * gibi daha sonra ise oyunculara /mangaddp oyuncu essentials.build permini verki onlarda itemları kullanabilsinler ve block kırıp koyabilsinler.
Tam Olarak Anlayamadım Lutfen Teker Teker Anlatırmısınız?

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tam Olarak Anlayamadım Lutfen Teker Teker Anlatırmısınız?
sen adminsin ve bazı şeylere yinede yetkin yok dimi , bunu çözmek içine kendine * vermelisin , * tüm yetkileri kapsar şöyle
/manuaddp oyundakiismin *

daha sonra ise oyuncular item kullanamıyor build yapamıyorlar veya block koyamıyorlar dimi ordaki hata odur , bunu düzeltmek için ise oyuncu grubuna essentials.build permission'ını vermelisin şöyle
/mangaddp <oyuncugrubu> essentials.build
eğer oyuncu grubuna default adı verildiyse
/mangaddp default essentials.build
oyuncu grubuna oyuncu adı verildiyse
/mangaddp oyuncu essentials.build şeklinde permission'ı vereceksin.

Heroturk06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Allah Razı Olsun Kardeşim Saolasın :)[DOUBLEPOST=1435597263,1435597227][/DOUBLEPOST]Peki Başka Birşeyle İlgilide Brişey Sorabilirmiyim ? Plugin Le İlgili

Heroturk06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bir tane Plugin Var Hani Sonoyuncuda Felan Başta Bitane Lobide Doğuyolar Sonra Ana Lobiye Aktarıyorlar Onu Nasıl Yapcam Detaylı Bir Şekilde Anlatabilirmisiniz Veya Videosu Varsa Link Verebelirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1435600184,1435600145][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Bir tane Plugin Var Hani Sonoyuncuda Felan Başta Bitane Lobide Doğuyolar Sonra Ana Lobiye Aktarıyorlar Onu Nasıl Yapcam Detaylı Bir Şekilde Anlatabilirmisiniz Veya Videosu Varsa Link Verebelirmisiniz ?

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bir tane Plugin Var Hani Sonoyuncuda Felan Başta Bitane Lobide Doğuyolar Sonra Ana Lobiye Aktarıyorlar Onu Nasıl Yapcam Detaylı Bir Şekilde Anlatabilirmisiniz Veya Videosu Varsa Link Verebelirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1435600184,1435600145][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Bir tane Plugin Var Hani Sonoyuncuda Felan Başta Bitane Lobide Doğuyolar Sonra Ana Lobiye Aktarıyorlar Onu Nasıl Yapcam Detaylı Bir Şekilde Anlatabilirmisiniz Veya Videosu Varsa Link Verebelirmisiniz ?
Commandblock ile yapılıyor linkini bulursam atarım

ahmettarik5834

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çakma lobi den bahsetmişsiniz galiba. Bu da skript ile yapılabilir. Skript bölümünden bulabilirsiniz. Bulamazsanız link atarım. şu an telefondayım bundan dolayı atamadım.

Heroturk06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önemli Değil İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana
Yapamadım Ya Beceriksizlik Power Siz Anladıysanız Bana Skypeden [Ahmet.ahmet5] Ulaşırmısınız Yada Yapabilirseniz İndirme Linki Atabilirmisiniz Nolursunuz Siz Yapmayı Biliyorsanız Bana Yapıp Program Linki Atabilirmisiniz Biyerde Doğacaklar Sonra /hub yazıcak Otomatik Sonra Hub Lobisine Aktarılcak Bu Kadar Lutfen

ahmettarik5834

Marangoz
En iyi cevaplar
0
onun için birdençok sunucunuzun olması lzm. Bungeecord ile bağlamanız lzm. Ben de hiç yapmadım ama başka arkadaşlar yardımcı olabilir.