Silence159
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşım Böle Bi Skript İstiyorum Soygun Başlat Yazcan tabelaya Ona Tıklayınca Soygun Başlatcak 10 Saniye Bekletcek Olduğu Yerde seni 10 saniye sonra 250 TL vercek Sonra kaççan böle istiom Yapabilrmisin
16 dakika önce göndediğin şeyi niye tekrar gönderiyorsun ? Sırf mesajın öne gelsin diye mi ?Arkadaşım Böle Bi Skript İstiyorum Soygun Başlat Yazcan tabelaya Ona Tıklayınca Soygun Başlatcak 10 Saniye Bekletcek Olduğu Yerde seni 10 saniye sonra 250 TL vercek Sonra kaççan böle istiom Yapabilrmisin
Hayır Yeniden Yazdım İyi Oku16 dakika önce göndediğin şeyi niye tekrar gönderiyorsun ? Sırf mesajın öne gelsin diye mi ?
format slot 9 of player with 379 named "&9&lEk Güç Satın Alma Menüsü" with lore "&2&lTıkla Git!" to close then run "sa"
Böyle yapınca oyuncuda /sa komudu çalışmıyor sanırım konsola /sa komudu gidiyor. Bunu oyuncuya nasıl çalıştırabilirim ?
format slot 9 of player with 379 named "&9&lEk Güç Satın Alma Menüsü" with lore "&2&lTıkla Git!" to close then run [make player execute command "sa"]
sentry varMerhaba Arkadaslar Ben 1 Skript Yapıyorum . Sorun Şu
citizen create de citizense nick verip olusturuyoruz.
ancak citizens movede ıd istio . yani ismi deneme olan 1 citizensi
{lokasyon} variablesine nasıl yürütebiliriz.bide mümkünse citizens zombi olsun
ve vurulsun
one oluo tamsentry var
Kardeş Bİrşey Dİyebilrmiyim ?PHP:format slot 9 of player with 379 named "&9&lEk Güç Satın Alma Menüsü" with lore "&2&lTıkla Git!" to close then run [make player execute command "sa"]
on damage:
victim is a player
attacker is a zombie
if victim's {deneme.%player%} is 1:
apply potion of swiftness 1 to victim for 10 second
@Rosenrot 'cum bir şey soracaktım
şu kodda hata veriyor yapmak istediğim
# Hasar verildiğinde eğer hasar alan bir oyuncu , hasar veren 'de bir oyuncu ise , eğer hasar alan oyuncu şu değere sahipse ona şu verilsin gibisinden.
Kod :
Kod:on damage: victim is a player attacker is a zombie if victim's {deneme.%player%} is 1: apply potion of swiftness 1 to victim for 10 second
on damage:
victim is a player
attacker is a zombie
if {deneme.%victim%} is 1:
apply potion of swiftness 1 to victim for 10 second
Arkadaşım bi skript istiyebilrmyimPHP:on damage: victim is a player attacker is a zombie if {deneme.%victim%} is 1: apply potion of swiftness 1 to victim for 10 second
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi