[İSTEK] Önemli Skriptler !

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
server kurmamızı istemek en sefdiyim hostinginizi axitr olarak mı nitrado olarak mı alırdınız ? Bu arada şu 2. istek daha önce forumda 2 kez paylaşıldı çilingir yazarsan arama bölümüne çıkar

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bak kardeşim o skriptler bende vardı kayıp oldu format attırdım anladınmı ilk biz bulduk türkiyede o serveri[DOUBLEPOST=1435678362,1435678325][/DOUBLEPOST]
Ya Sen nedion arkadaşım ? bide senin serverinden özentlik yapmışmışım sende varmıydı petrol ofisidir falandır filandır ?
Hadi diyelim o yok diğer her şey benden özenti birde rollere girmiş bak bana sen demiyormuydun başka nasıl soygunlar olucak diye sana bunuda ben söyledim benzinlik'de olucak şeklinde ?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilginç Duygular İçerisindeyim .. Yaptıklarımın İnsanları Etkilediğine Sevineyim mi Yoksa Aynısını Elde Etmeye Çalışmalarına Üzüleyim mi :/
Biraz Daha Yaratıcı Olsan Daha Önce Yapılmamış Şeyleri İstesen Seve Seve Yazar Veririm Hem Kendimi Geliştiririm Hem de Mutlu Olurum da Bu Da Yapılmaz ki ..

Silence159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hadi diyelim o yok diğer her şey benden özenti birde rollere girmiş bak bana sen demiyormuydun başka nasıl soygunlar olucak diye sana bunuda ben söyledim benzinlik'de olucak şeklinde ?
BENİM serverim Role Play değil ?
ilginç Duygular İçerisindeyim .. Yaptıklarımın İnsanları Etkilediğine Sevineyim mi Yoksa Aynısını Elde Etmeye Çalışmalarına Üzüleyim mi :/
Biraz Daha Yaratıcı Olsan Daha Önce Yapılmamış Şeyleri İstesen Seve Seve Yazar Veririm Hem Kendimi Geliştiririm Hem de Mutlu Olurum da Bu Da Yapılmaz ki ..
Bak Arkadaşaım Sİzler Serveri Yeni Kurdunuz Siz Dağa Açmamışklen Bizde Bu Skriptler Vardı İlk Biz Yaptık Bu Projeyi Bize Özendiler Dİyorlar Arkadaşım Benim Serverimle Senin Serverinin Alkası Yok İnsanca Geldim Buraya İstedim Eğer Vermiyeceksen Canın Sağolsun

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BENİM serverim Role Play değil ?

Bak Arkadaşaım Sİzler Serveri Yeni Kurdunuz Siz Dağa Açmamışklen Bizde Bu Skriptler Vardı İlk Biz Yaptık Bu Projeyi Bize Özendiler Dİyorlar Arkadaşım Benim Serverimle Senin Serverinin Alkası Yok İnsanca Geldim Buraya İstedim Eğer Vermiyeceksen Canın Sağolsun
ALAKASIMI YOKKKKK :D güldürdün be :D
Yaw isimlerine kadar Aynı ...
Skriptler Varsa Git Onları Kullan Niye Yaptırıyosun ?
Forumu Hep Kirlettin Senlemi Uğraşıcaz Bildiğin Serveri Kopyalayıp Yapıştır Yapıyosun Daha Utanmadan Bizim Projemiz Diyosun..

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Konuya girdim ve algoritma yazmanın zorluğu ve ne kadar vakit tükettiği hakkında hiçbir halt bilmeyen arsız bir çocuğu gördüğüm gibi konudan ayrıldım;

Silence159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konuya girdim ve algoritma yazmanın zorluğu ve ne kadar vakit tükettiği hakkında hiçbir halt bilmeyen arsız bir çocuğu gördüğüm gibi konudan ayrıldım;
Terbiysiz Herif...[DOUBLEPOST=1435692947,1435692905][/DOUBLEPOST]
Terbiysiz Herif...

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bu Dediklerine Kendin İnanıyor musun ? Biz Daha Açmamışken Sizde Skriptleri Varmışta , Projenizden Ben Özenmişim de ..
Ciddi Olamazsın herhalde ? Peki Ben Özenmişsem Hani Orjinali Nerde Bileyim de Öyle Özenmiş Olayım :/ İstediğin Tüm Skriptler Benim Sunucumda Olan Skriptler Bu Tesadüf mü ?

Silence159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bu Dediklerine Kendin İnanıyor musun ? Biz Daha Açmamışken Sizde Skriptleri Varmışta , Projenizden Ben Özenmişim de ..
Ciddi Olamazsın herhalde ? Peki Ben Özenmişsem Hani Orjinali Nerde Bileyim de Öyle Özenmiş Olayım :/ İstediğin Tüm Skriptler Benim Sunucumda Olan Skriptler Bu Tesadüf mü ?
benzer dedim kardeşim vermessenverme siz özendini hadi bb kime laf anlatıyorum ben