Arrow
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
harbiden inandıTeşekkürler Adamsın Ya Tek Adam sen çıktın bunedir ya rahatladım ohh
harbiden inandıTeşekkürler Adamsın Ya Tek Adam sen çıktın bunedir ya rahatladım ohh
Offharbiden inandı![]()
Güldürdün asasadafsfasfdaharbiden inandı![]()
Bak kardeşim o skriptler bende vardı kayıp oldu format attırdım anladınmı ilk biz bulduk türkiyede o serveri[DOUBLEPOST=1435678362,1435678325][/DOUBLEPOST]
Ya Sen nedion arkadaşım ? bide senin serverinden özentlik yapmışmışım sende varmıydı petrol ofisidir falandır filandır ?
Tamam Tamaaam hadi hadi kardeşim Çok uzatma hadiOyy Oyy .. Demek Ben Sizden Özenmişim Kardeşim .. Özendiğim Ellerim Dert Görmesin :/
@Silence159 Kardeşim Bak Hem Fikirleri Alıyorsun Hem Siz Çaldınız Diyorsun Hem Burda Geliyor Onların Hepsini Tek Tek İstiyorsun Hemde Çok Uzatma Falan Gibi Sözler Sen Ne Yaptığının Farkında mısın ?Tamam Tamaaam hadi hadi kardeşim Çok uzatma hadi
@Silence159 Kardeşim Bak Hem Fikirleri Alıyorsun Hem Siz Çaldınız Diyorsun Hem Burda Geliyor Onların Hepsini Tek Tek İstiyorsun Hemde Çok Uzatma Falan Gibi Sözler Sen Ne Yaptığının Farkında mısın ?
İnsanca istedik biz adamlar geldi yok özentilik yaptın yok şunu yaptın yok sen hayla burdamısın ulan verseler 1 tane öleceklermi töbe estafurllah yarabbim yaAdam Efsane oldu ya
![]()
Zaten skripti veren yok
Sıkıntı Etme![]()
Evet O Skriptlerden Bir Tanesini Versem Ölücem Bütün Vücudum Yanarak Kavrulacak Yada Derim Yüzülüp Denize Atılmış Hissini Vericek Mutlu musun ?[DOUBLEPOST=1435754132,1435753994][/DOUBLEPOST]İnsanca istedik biz adamlar geldi yok özentilik yaptın yok şunu yaptın yok sen hayla burdamısın ulan verseler 1 tane öleceklermi töbe estafurllah yarabbim ya
Helal Olsun Süper Olmuş1. istediğini kod olarak yazıyorum dene ;
Kod:Böle bi tabelaya tıkladıgında soygun start 10 seconds wait and soygun finish congruldations give %soygunuyapanadam% 100 money
/dolmuşduraa <text>
if text 1 is araba
if player is adam
if victim has {skriptisteyençocuk%.player.%}
set player head to stone
send "&8&l[ &a&lDolmuşcu ile Zevke Geldin &8&l] " to attacker