- En iyi cevaplar
- 0
şu an farklı bir launchere modları yüklüyorum bi bakıyım hata var mıkonuya bi link koydum onu yükle çalişir mod paketi çaliştimi bu arada ?
Shaderlar gözüküyor tmmdır yine de çok saol
şu an farklı bir launchere modları yüklüyorum bi bakıyım hata var mıkonuya bi link koydum onu yükle çalişir mod paketi çaliştimi bu arada ?
tam olarak yardim edemesemde mutluyumşu an farklı bir launchere modları yüklüyorum bi bakıyım hata var mı
Shaderlar gözüküyor tmmdır yine de çok saol
YA bunun 1.8 inide çıkartsan olurmu(server)Hemen hazirliyorumupload biraz uzun sürüyor akşam iftarda veririm
şu an unturned oynuyorum senin için yarin denerimYA bunun 1.8 inide çıkartsan olurmu(server)
Bro crucibul server yapamam (Hem plugin Hem mod) Fakat istiyorsan modlu server hazirlarim çok kısa bir süredeYA bunun 1.8 inide çıkartsan olurmu(server)
Bitirdim kardeşim
Teşekkür Ederim Daha Denemedim Ama Çalışacağına Eminim . !
üzgünüm kısa bi süre bilgisayardan ayrildiğim için göremedim acaba eğlenceden kastın ne tür modlar istiyorsun ?[DOUBLEPOST=1436193647,1436193610][/DOUBLEPOST]1.8 de eğlenceli bi mod paketi yaparsan sevinirim.
Crackli launcherle girebilirsinteknik modlu minecraft oynamak istiyorum ama minecraftım orjinal değil bir yerden almıştım ama satıcı çalıntı kredi kartı ile aldığı için silindi.yardımcı olabilir misin şimdiden teşekkürler
dostum sen adamın hasısınüzgünüm kısa bi süre bilgisayardan ayrildiğim için göremedim acaba eğlenceden kastın ne tür modlar istiyorsun ?[DOUBLEPOST=1436193647,1436193610][/DOUBLEPOST]
Crackli launcherle girebilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.eğer şifre sorarsa 123 fln yaz girer
Preminium servere girersen tabi hata verirSERWERLERE GİRERKEN BÖYLE OLUYOR.
![]()