Artık gitmen gerekiyor.Alacaktımda geçen sene gitmeyene vermiyorlarmış.2015 pelerinini almak için Londra'da bulunan Minecon etkinliğine bilet alman gerek.
Aldığım pelerin süreliydi zaten biliyorum bende etkinliği. Sadece yarım saatlik bir ricada bulundum o kadar.2015 pelerinini almak için Londra'da bulunan Minecon etkinliğine bilet alman gerek.
Bunlar hep amerikanın oyunu.Artık gitmen gerekiyor.Alacaktımda geçen sene gitmeyene vermiyorlarmış.
Hiç sanmıyorum Mojang tarafından verildiğini, öyle bir rica ile verselerdi. Üstüne üstlük Ticket'lara bakılma süresi 1-2 gün açıkçası bana daha çok muhtemelen bir mod veya ona benzer bir client kullanıyorsun gibime geliyor.[DOUBLEPOST=1435911929,1435911898][/DOUBLEPOST]Aldığım pelerin süreliydi zaten biliyorum bende etkinliği. Sadece yarım saatlik bir ricada bulundum o kadar.
Hiç sanmıyorum Mojang tarafından verildiğini, öyle bir rica ile verselerdi. Üstüne üstlük Ticket'lara bakılma süresi 1-2 gün açıkçası bana daha çok muhtemelen bir mod veya ona benzer bir client kullanıyorsun gibime geliyor.Aldığım pelerin süreliydi zaten biliyorum bende etkinliği. Sadece yarım saatlik bir ricada bulundum o kadar.