Windows 7 den Windows 10 a geçmeliyim ?

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşver zaten incelemeler çok iyi bir sürüm olduğunu söylemiyor bence çıktıktan 6 ay sonra felan almak mantıklı düzeltirler hata varsa (galiba var).

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Windows 7 üstü olan işletim sistemlerinin hiç biri iyi değil bak ben windows 8 kullanıyordum otomatik güncelleme ile 8.1 yaptı ve şu an iğrenç bir durumdayım.
Windows 10 dahada kötü bence windows 7 en ideal işletim sistemi hele ultimate sürümü ise sakın farklı bir işletim sistemi yükleme. !

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Windows 8 den yükseltseydin eski dosyalar ve işletim sistemi korunurdu. Mesela ben İstediğim zaman Windows 8 e geri dönebiliyorum. Windows 7 den geçmenizi önermem betadan çıkana kadar. Çünkü Mağazası felan daha aktif değil.

S

sergun26

Ziyaretçi
Windows 7 üstü olan işletim sistemlerinin hiç biri iyi değil bak ben windows 8 kullanıyordum otomatik güncelleme ile 8.1 yaptı ve şu an iğrenç bir durumdayım.
Windows 10 dahada kötü bence windows 7 en ideal işletim sistemi hele ultimate sürümü ise sakın farklı bir işletim sistemi yükleme. !
Intel 4004 kullanıyorsan yapacak bir şey yok. @KadirBerk

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Windows 7 Ultimate her zaman hepsinden daha üstün ama dersen oyun için olsun Windows XP tavsiye ederim.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha işletim sistemi çıkmadı ki çıkmadan yorum yapmak anlamsız olur. Belki Microsoft batar belki batmaz. Belki satar belki satmaz ama şu an insider falan olma deney kobayı olmaya devam edeceksin işletim sistemi çıktıktan sonra bile. Sistemi çöp edebilirsin kısacası.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
windows 10 7 ve 8 kullanıcılarına tam lisans bedava verilecek ayrıca eğer minecraft oynuyorsanız windows 10'un ismi "Redstone Update" yani İçinde minecraft için özel kodlamalar var win7'de 100fps alıyorsanız windows 10'da 150-200fps alırsınız

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
windows 10 7 ve 8 kullanıcılarına tam lisans bedava verilecek ayrıca eğer minecraft oynuyorsanız windows 10'un ismi "Redstone Update" yani İçinde minecraft için özel kodlamalar var win7'de 100fps alıyorsanız windows 10'da 150-200fps alırsınız
Redstone update 1.5.2 nın resmi adı idi diye biliyorum onu nereden karıştırdın sorabilirmiyim acaba?

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi