Sanırım stokta tutulabiliyor ben rezerv ettim ama?Boşver zaten incelemeler çok iyi bir sürüm olduğunu söylemiyor bence çıktıktan 6 ay sonra felan almak mantıklı düzeltirler hata varsa (galiba var).
Aynen 29 temmuzdan sonra (galiba) istediğin zaman yükleyebiliyorsun.La bedava şeyden ne hayır çıkar.Sanırım stokta tutulabiliyor ben rezerv ettim ama?
Windows olayları çok tuhaflaştırdı bir bedava bi bir yıl bedava felan gerekmedikçe yüklemicem heraldeAynen 29 temmuzdan sonra (galiba) istediğin zaman yükleyebiliyorsun.La bedava şeyden ne hayır çıkar.
Intel 4004 kullanıyorsan yapacak bir şey yok. @KadirBerkWindows 7 üstü olan işletim sistemlerinin hiç biri iyi değil bak ben windows 8 kullanıyordum otomatik güncelleme ile 8.1 yaptı ve şu an iğrenç bir durumdayım.
Windows 10 dahada kötü bence windows 7 en ideal işletim sistemi hele ultimate sürümü ise sakın farklı bir işletim sistemi yükleme. !
Redstone update 1.5.2 nın resmi adı idi diye biliyorum onu nereden karıştırdın sorabilirmiyim acaba?windows 10 7 ve 8 kullanıcılarına tam lisans bedava verilecek ayrıca eğer minecraft oynuyorsanız windows 10'un ismi "Redstone Update" yani İçinde minecraft için özel kodlamalar var win7'de 100fps alıyorsanız windows 10'da 150-200fps alırsınız