FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Bence satılmıyordur.Bence bundan al hem bakımı da kolay tatlı da leopard gecko yaz çıkar zaten
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bence satılmıyordur.Bence bundan al hem bakımı da kolay tatlı da leopard gecko yaz çıkar zaten
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Satılıyor şu siteye gözat derimBence satılmıyordur.
Bence arkadaş çok paran olacak: o petshoptaki tüm hayvanları alıp doğaya salacaksınPetshopda yapılanlar: Hayvanı al büyüt ciftleştir onu da büyüt satılanları sat
kimse petshopdan alışveriş yapmayana kadar bu döngü devam eder sen parasını verip sadece birini kurtarmış oluyorsun ki buna da kurtarmak denemez evde besliyeceksin yine özgür değil
Yine de sen bilirsin istersen al bana düşmez sorgulamak yasal bir şey sonuçta
Biz daha balığı eve zor sokuyoruz adam kendi evini hayvanat bahçesi yapıyorBen hamster, kedi ve muhabbet kuşu alacaktım. Aralarına bunu da kattım xd
Ehehehe evde balıklarım var sürüngen grubuna giriyor mu? :sSatılıyor şu siteye gözat derim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1435949438,1435949337][/DOUBLEPOST]Piton bile besleyen var
Ben annem bana güvense evde yılan bile beslicemBiz daha balığı eve zor sokuyoruz adam kendi evini hayvanat bahçesi yapıyor...
La... La... Le-a... Ne diyeceğimi bilemiyorum :/...Ehehehe evde balıklarım var sürüngen grubuna giriyor mu? :s
Ben annem bana güvense evde yılan bile beslicemama sadece balık besliyorum.
Kardeş senin balığın üredi mi? Ürediyse belki bilirsinLa... La... Le-a... Ne diyeceğimi bilemiyorum :/...
Benim hayvancağızlar o olay gerçekleşmeden vefat ettilerKardeş senin balığın üredi mi? Ürediyse belki bilirsin
Kardeş ben balığımı 1-2 sene önce aldım yavru patlaması oldu. Bir sürü yavru doğdu büyüdü sonra balık öldü. Şimdi balıklar 1 tane mi balık doğuruyor ne nüfusları artmıyor :/
Ben yine iyimişimBenim hayvancağızlar o olay gerçekleşmeden vefat ettiler...
bi git ne zürafası yarın 10 metre boyu olunca...Zürafa al çok güzel bi hayvan. şu an evimde besliyorum çok tatlııı her gece ona sarılarak uyuyorum.
Aslında alabilirim değil, sahiplenebilirim demek daha iyi olur. hiçbir hayvanı parayla ne almaya nede satılmasının yanındayım. Sonuç olarak bir " canlı ".Kediler de sevimli oluyor ondan da alabilirim ama bana boo daha sevimli geliyor