3 Temmuz'u unutmadık

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi de şike yaptığı halde(merak etme o fiziksel görsel kanıtlar sizin içinde var) gelip böyle mağdur rölü oynayan, fenerin üstüne yabancı madde yağdırarak kendi takımlarını 3-0 mağlup saydıran taraftarlı Trabzonspora'mı yoksa Avrupa'da Türkiye'yi yıllarca temsil etmiş 3takımdan biri olan Fenerbahçe'ye mi inanacaksınız?
Koskoca Avrupa'nın futbolunu yöneten UEFA'ya mı inansak, yoksa Türk liginde bir takım olan Fenerbahçe'ye mi? Bilemedim.

Isildak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne Kadar Taraftarsınız Ne Anlıyorsunuz Şu Şeyden
Her Bokta Kavga Çıkartmaya Taraf Tutmaya Bu Yaştan Alışmışsınız
Yok Animedir Yok Siyasettir Yok Taraftarlıktır Yok Lapistir Yok Odur Budur Her Şeyde Bir Tartışmaya Yer Arıyorsunuz
Kapatın Şu Lanet Olası Konuları Forumun Huzurunu Bozmayın
Forum huzuru bozuldu diyorsun da bu huzuru küfrederek mi geri getirmeye çalışıyorsun?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Küfür olur hakaret olur aynı şey işte. Sana da dokunuyorsa sen de rapor et konuyu bitsin gereksiz ekstra gerginlik çıkartmana gerek yok.
Böyle Konuların Kapanmasına Yönelik Bir Kural Yok Ne Yazıkki Forumda Olsa Ederdik Canım Rahat Ol :p
2. satır 2. kelime :(
Ama güzel bi eleştri olmuş, en azından açıkça söylemişsin
Forum Hep Böyle Tartışmalarla Doldu Bir Minecraft Forumunda Saçma Geliyor Bana Ne Kadar Konu Dışı Bölümü Olsada Bir Tartışmayı Sevmiyorum Forumda Heleki Forumu 2 Ye Bölen Konular Tamamen Huzur Bozucu

Isildak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Böyle Konuların Kapanmasına Yönelik Bir Kural Yok Ne Yazıkki Forumda Olsa Ederdik Canım Rahat Ol :p

Forum Hep Böyle Tartışmalarla Doldu Bir Minecraft Forumunda Saçma Geliyor Bana Ne Kadar Konu Dışı Bölümü Olsada Bir Tartışmayı Sevmiyorum Forumda Heleki Forumu 2 Ye Bölen Konular Tamamen Huzur Bozucu
Öncelikle, ben üslup konusunda fazla takıntılıyım o yüzden canım falan kullanmazsan sevinirim.
Forum kurallarında kışkırtma diye bir kural var sen de tam bundan bahsediyorsun forumu kışkırtıyor ikiye bölüyor huzursuzluk çıkarıyor diyorsun aynen bu kural da bulunuyor forumda, zaten bu kurala uymuyorsa gayet de normal bir konu açılmış oluyor.

1. Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak

Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, ben üslup konusunda fazla takıntılıyım o yüzden canım falan kullanmazsan sevinirim.
Forum kurallarında kışkırtma diye bir kural var sen de tam bundan bahsediyorsun forumu kışkırtıyor ikiye bölüyor huzursuzluk çıkarıyor diyorsun aynen bu kural da bulunuyor forumda, zaten bu kurala uymuyorsa gayet de normal bir konu açılmış oluyor.

1. Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak

Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır.
"12 Yaşındayım Cinsellik İstiyorum " Adı Altında Açılmış Konu 3 Gün Sonra Kapanıyorsa Böyle Bir Konuyu Kapatmalarını Beklemem.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
+Merhaba sayın seyirciler bugün haberlerde ne var bir bakalım
-Yine bir forumda yine bir insan tartışma çıkarar masum birinin konusunu kapattıracak mı ? Acaba atar yapan birine karşı @umut_ `nin tepkisi ne olacak.Kendi olgunluğunu mu koruyacak ? Yoksa o da mı sataşacak az sonra...

Isildak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
+Merhaba sayın seyirciler bugün haberlerde ne var bir bakalım
-Yine bir forumda yine bir insan tartışma çıkarar masum birinin konusunu kapattıracak mı ? Acaba atar yapan birine karşı @umut_ `nin tepkisi ne olacak.Kendi olgunluğunu mu koruyacak ? Yoksa o da mı sataşacak az sonra...
Burada atar yapıyor diye kastedilen kişi bensem hani, ben şu an gayet sakin ve nazik şekilde konuşuyorum lütfen asılsız iddialarda bulunmayalım :p