abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
aslında çini vurmak için Turan birligi ile kaçak atom bombası uretiyoruz kimseye soyleme hele çekik gozluler sakın duymasınDiyorum kaçakçı inanmıyorsunuz*![]()
aslında çini vurmak için Turan birligi ile kaçak atom bombası uretiyoruz kimseye soyleme hele çekik gozluler sakın duymasınDiyorum kaçakçı inanmıyorsunuz*![]()
oyundaki bütün spoiler'ları yedik arkadaşlar evet :/
Sanki oyunu alacak param vardaoyundaki bütün spoiler'ları yedik arkadaşlar evet :/
fakirlikten ölüyoruz kankaSanki oyunu alacak param varda![]()
Anlamadım
Anlamak için morelin iyi olması gerek.Ayrıca videonun değiştirilmemiş halinden söz ediyorum.Anlamadım![]()
Moralim iyi ama gene anlamadımAnlamak için morelin iyi olması gerek.Ayrıca videonun değiştirilmemiş halinden söz ediyorum.
Sen yoksan konu arşive alınır bir daha düşün bence ?Unutmadan yazayım da, yaklaşık 30 sayfa (11 gün) boyunca konuya eşlik edip sohbet ettiğiniz için teşekkürler. Elimden geldiğince kaynaşmış bir ortam kurmaya çalıştım gitmeden önce. Şimdi de gittiğime göre isterseniz bu sohbet konusunu bırakabilir ya da her gece olduğu gibi konuşmaya devam edebilirsiniz, tamamen size bırakıyorum burayı artık.