Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sen yoksan konu arşive alınır bir daha düşün bence ?

Bu bir tehdit mi? B) (Son kez demiştim ama istisna oldu bu smiley için.)

Bence konu gayet güzel gidiyordu. Kapatılmasını diğerleri istemez diye düşünüyorum. Sırf konu sahibi aktif olmadığı için konusu kapatılır diye bir kural olduğunu hatırlamıyorum, değiştirildiyse bilemem tabii.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Bu bir tehdit mi? B) (Son kez demiştim ama istisna oldu bu smiley için.)

Bence konu gayet güzel gidiyordu. Kapatılmasını diğerleri istemez diye düşünüyorum. Sırf konu sahibi aktif olmadığı için konusu kapatılır diye bir kural olduğunu hatırlamıyorum, değiştirildiyse bilemem tabii.
Ciddi değildim tehditti. Mis gibi bir kitle var gitmeni istemeyen. Bencillik ediyorsun.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Koydum Gidiyorum :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ciddi değildim tehditti. Mis gibi bir kitle var gitmeni istemeyen. Bencillik ediyorsun.

Şaka yaptığını biliyorum, o yüzden şakayla (B) bu eleman bunu temsil ediyor) karşılık verdim.

Egoistlik gibi anlaşılmasını kesinlikle istemem bu durumun ama çok çok 2 hafta daha normal devam edebileceğim. Yani o veda öyle ya da böyle gelecek. Ben de kendimi hazır hale getirmişken vedamı şimdi edeyim dedim. (Banlamadığınız sürece) bir gün geri döneceğim. Belki 1-2 ay sonra, belki de gelecek seneye.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler abartmayın kafasını toplasın adam.Dostlarını gözden geçirsin.Bu konuda artık ben yokum.BurnerTroll `suz forumu idare etmeye çalışacağım.BurnerTroll sınavı iyi geçerse artık eskisinden fazla online oluyor.İnşallah.Forum BurnerTroll `suz benim için kötü olacak.Ama bu bırakıyorum anlamına gelmez.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Şaka yaptığını biliyorum, o yüzden şakayla (B) bu eleman bunu temsil ediyor) karşılık verdim.

Egoistlik gibi anlaşılmasını kesinlikle istemem bu durumun ama çok çok 2 hafta daha normal devam edebileceğim. Yani o veda öyle ya da böyle gelecek. Ben de kendimi hazır hale getirmişken vedamı şimdi edeyim dedim. (Banlamadığınız sürece) bir gün geri döneceğim. Belki 1-2 ay sonra, belki de gelecek seneye.
Ben daha burada anime şarkısı paylaşacaktım :(

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şaka yaptığını biliyorum, o yüzden şakayla (B) bu eleman bunu temediyor) karşılık verdim.

Bunu görüyorumda.Aklıma The Shield`in yıkılması geliyor.O yıkılınca Roman ve Dean bir kaç hafta sürdürmüştü fakat daha fazla devam edememişlerdi.Sonuç halen en yakın arkadaşlar o ikisi.Nerden aklıma geldi bilmiyorum.