- En iyi cevaplar
- 0
Bu gece kalan olursa son bir sohbet çevirebiliriz burada. (Sonrası size kalmış, isteyen devam ettirir. Ya da yeni konu açarsınız.)
Ne sırrımı versem ki acaba? B)
Houseye nasıl başladın ?Bu gece kalan olursa son bir sohbet çevirebiliriz burada. (Sonrası size kalmış, isteyen devam ettirir. Ya da yeni konu açarsınız.)
Houseye nasıl başladın ?
Kaç gündür atmadıysam vardır bir nedeni tab2Hazır açıkken at derim. Anı yaşa.
Bu doktorluk skilleri nereden geliyor .sBu gece kalan olursa son bir sohbet çevirebiliriz burada. (Sonrası size kalmış, isteyen devam ettirir. Ya da yeni konu açarsınız.)
Kaç gündür atmadıysam vardır bir nedeni tab2
(Nedeni: Hangi şarkıyı atacağıma karar veremedim sever misiniz ki acep)
Bu doktorluk skilleri nereden geliyor .s
Hala skype kabul etmedinDinlemeden bilemeyiz, -ki şu anda dinleyemem ben ama belki dinleyen çıkar- o yüzden denemende bir sakınca görmüyorum şimdilik.
House giflerini nereden buluyorsun .sDinlemeden bilemeyiz, -ki şu anda dinleyemem ben ama belki dinleyen çıkar- o yüzden denemende bir sakınca görmüyorum şimdilik.[DOUBLEPOST=1435970413,1435970357][/DOUBLEPOST]
İşte bunlar hep merak ve bir şeyleri çözme isteği... Küçüklüğümden beri bu tür şeylerle uğraşmayı severim. B)
House giflerini nereden buluyorsun .s
*bu arada skype atıver*
En azından o kadar işsiz olmadığını öğrendim .scooldude12r ama hazırcılık yapmadan nickimi aratarak da bulabilirdin. B)
Zulamı paylaşamam maalesef. Bir gün döndüğümde lazım olacak.![]()
En azından o kadar işsiz olmadığını öğrendim .s
Lark,Kral sigaradır canım,O kadar ip ucu verdim al bi ip ucu daha sezonluk ögrenci işi![]()
Zevkler ve RenklerLark,Kral sigaradır canım,
da bir 50 kuruş fazla verip Winston içmek varken;
![]()