Bir sorum olacak...

Hangi Programlama dili? (Öylesine Soruyorum)

• Kullanılan toplam oy
    24

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Oyun motoru yazacaksan tabii ki C ve ya C++ kullanmalısın. Makine diline yakın takılman gerek. En iyisi Assembly aslında. Bazı oyunların önemli kısımlarını halen assembly ile yazıyorlar.
Sence bu forumda C veya C++ ile oyun motoru yazabilecek veya Assembly kullanabilecek birileri var mı?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
ne olur ne olmaz ön yargılı olma c++ iyi biliyorum ve çalışmalarım var assembly'e de takıldım bi ara ama bıraktım şimdi
Bu bir ön yargı değil, gerçek. Böyle bir foruma ne yaş seviyesinden dolayı büyük biri ne saygı seviyesinden saygı isteyen biri ne de yazılım bilgisinden dolayı bunu yapacak biri üye olur.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
mesela unity C# kullanılıyor önce nasıl bir şey yapacağından emin ol ondan sonra kodlamaya başla Unutma Bu işler Kolay Değildil Bazen Öyle bir şey Oluyorki 30 dk 1saat düşünüyorsun Nasıl yapacağını nasıl düzenliceğini bir kod yazıyorsun Çok basit bir Hata örn ; koymayı unutuyorsun yada yazmışsın biryerde hata yapmışsın gel bul bu hatayı kod uzunsa tabi
Normal c#'a pek benzemiyor bikaç unity3d dersine baktım visual studio da yazdığımız c# ile ordakinin alakası bile yoktu neredeyse. Yani baştan öğrenmek falan gerekir mi. Ona göre indirmeyi düşünüyorum.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xgenstudioz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Normal c#'a pek benzemiyor bikaç unity3d dersine baktım visual studio da yazdığımız c# ile ordakinin alakası bile yoktu neredeyse. Yani baştan öğrenmek falan gerekir mi. Ona göre indirmeyi düşünüyorum.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Unity De C# kullanılıyor istersen java secebilirsin ama genelde C# kullanılıyor Eğer C# consol öğrendiysen alaka bulamıya bilirsin göresel programlama yaptıysan anlarsın link vermek yasak olmasa burdan atardım fakat yasal olduğundan gönderemiyorum özelden bir video atarım