Geleceğin teknolojisi-İmplantlar

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İmplant Nedir ?
İmplant geleceğimizin teknolojisinde kullanılacak bir nevi zihin makinesidir.İmplantlar insan kafasına takılarak beyinlere progranlanmış sinyaller gönderecek olan bir icattır.
İmplantlar Nerede Kullanılacak ?
İmplantlar geleceğimizde birçok işi kolaylaştıracaktır.Bunlara örnek verirsek.
Hastalıkları kontrol edebilmek.
Polis vb. Mesleği olan insanlara gece görüşü takviyesi eklemek.
Duyguları kontrol edip yenilemek.
Beyini yönlendirmek.
Bir posta güvercini gibi navigasyon eklemek.
Bunlar sadece bir kaçı.

İmplantlar`ın kötü yanları
Arkadaşlar burda görev size düşüyor.Sizce ne zararı olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
BraveHero haklı teknolojinin her zaman hataları açıkları olur veya kasten açık bırakılır ki istediklerini yapabilsinler yakında cyborg oluruz inş dasdsfd

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
BraveHero haklı teknolojinin her zaman hataları açıkları olur veya kasten açık bırakılır ki istediklerini yapabilsinler yakında cyborg oluruz inş dasdsfd
Yakında zihin gücümüzle petler yapabiliriz :D
Bir forumdae mentalist (telekinezi yapan) türkler vardı. Psi ball ile psi pet yapıldığını iddia ediyorlardı. Kimi yalan diyordu kimi doğru diyordu :p
Ama ben onca kanıda rağmen beceremedim telekineziyi (telekinezi de inanmak gerekliymiş). İmplant olmadan da beceremeyeceğim.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İmplant Diş Ameliyatı Gibi bir şey Değilmiydi
İmplantlar aslında bilim dilinde ek parça,takılan bir eklenti anlamına gelir.Dişçilikte de kullanılmakta
Aslında dediğine az da olsa katılıyorum.Geleceğin Teknolojisinde bir de beyin ile kontrol edilebilir robotlar var

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
İmplantlar aslında bilim dilinde ek parça,takılan bir eklenti anlamına gelir.Dişçilikte de kullanılmakta

Aslında dediğine az da olsa katılıyorum.Geleceğin Teknolojisinde bir de beyin ile kontrol edilebilir robotlar var
Gelecekte robotlar insanlara isyan edebilir. (EarthNet diye bir robot ağı varmış. İleride robotlar kullanacakmış. Yapay zeka açıkları yüzünden insanlara saldıracaklar BENCE)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gelecekte robotlar insanlara isyan edebilir. (EarthNet diye bir robot ağı varmış. İleride robotlar kullanacakmış. Yapay zeka açıkları yüzünden insanlara saldıracaklar BENCE)
Aslında bunun olma olasılığı fazla değil.Yapılan bir açıklamada robotların beyinimiz ile kullanılabileceği,yani biz istemesek bir şey yapmayacağı belirtildi.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey olduğu an hepimizin s**ildiği andır ki bunlar icat edildiği zaman polise gece görüşü eklemeye gerek kalmayacak çünkü polise gerek kalmayacak akıllı telefon bilgisayar bile bizi bu kadar bağlarken duygularımızın kontrol edilebilmesi insanlığın sonunu getirecek[DOUBLEPOST=1436045116,1436044929][/DOUBLEPOST]Düşünsenize lan dövlet bütün herkese bunlardan takıyor kontrol ediyor herkesi, kendine taktırmayanlar (bak yine kelime oyunlu espiri yaptım :D) bi grup kuruyor (adı kesinlikle devrimciler) dövletle savaşıyor falan çok ekşınlı film gibi olur

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey olduğu an hepimizin s**ildiği andır ki bunlar icat edildiği zaman polise gece görüşü eklemeye gerek kalmayacak çünkü polise gerek kalmayacak akıllı telefon bilgisayar bile bizi bu kadar bağlarken duygularımızın kontrol edilebilmesi insanlığın sonunu getirecek

Aslında çok uzun bir zaman değil.Yakında,ilk prototip bir fare üzerinde denendi ve işe yaradı gelecekte,yakın bir gelecekte insan üzerinde de denenecek.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey olduğu an hepimizin s**ildiği andır ki bunlar icat edildiği zaman polise gece görüşü eklemeye gerek kalmayacak çünkü polise gerek kalmayacak akıllı telefon bilgisayar bile bizi bu kadar bağlarken duygularımızın kontrol edilebilmesi insanlığın sonunu getirecek
Ondan sonra dünyada sadece robotlar yaşar artık.
İnsanlığın sonu bu şekilde gelmez bence. Ama insanlıkta kötülük zina hırsızlık vb artar.
----------------------
Beyler televizyon kumandasını kulağınıza tutup tuşlara basmayı deneyin. Başınızda ufak ağrılar yapıyor :D (televizyon açık olmak zorunda.)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ondan sonra dünyada sadece robotlar yaşar artık.
İnsanlığın sonu bu şekilde gelmez bence. Ama insanlıkta kötülük zina hırsızlık vb artar.
----------------------
Beyler televizyon kumandasını kulağınıza tutup tuşlara basmayı deneyin. Başınızda ufak ağrılar yapıyor :D
Ben günde 12 saat pc başındayım bi süre sonra beynimde akan kanı hissediyorum :/