İnsanlık Yok Olursa Neler Olacak?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Siz insanlığın şimdiden bittiğini söylüyorsunuz evet aşırı yıprandı ama iyilik öldü de değil belki de siz sadece kalitesiz insanlarla tanıştınız :/

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Dini farklı diye dövenden, işkence edenden, sırf zevk için katliam yapana kadar kalpleri kararmış insanların arasında yaşıyoruz. Ben umudu yavaş yavaş kesiyorum :(
Evet ama senin bu dediklerinden daha fazlası olsa da hala insanlığı yaşatan değerli kişiler var.
Plug.dj de insalık hiç yok. Adamlar yetkili ve kendi şarkısını çalacak diyr diye beni belkleme listesinden kaldırıyor. 2 kere yaşadım. Aslında 10 kere 5 i başka odada 5 i başka.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet ama senin bu dediklerinden daha fazlası olsa da hala insanlığı yaşatan değerli kişiler var.
Plug.dj de insalık hiç yok. Adamlar yetkili ve kendi şarkısını çalacak diyr diye beni belkleme listesinden kaldırıyor. 2 kere yaşadım. Aslında 10 kere 5 i başka odada 5 i başka.
Allah başka dert zeval vermesin kardeşim geçmiş olsun çok çekmişsin.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ahhahhah ilahi rayandu06 bey
Ben hala birşeyler hisseden bir insan olduğuma göre dünyaya bakmadan da insanlığın yok olmadığını söyleyebilirim,
Ki mutlu olacaksan dünyaya da bakıyorum.
Bende hissettiğin şeyleri buraya aktarabilirim.

Hadi bunları izle ve hayal gücünde süper kahraman olup insanlığı kurtar !

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların yaptığı 25.000 yılda anca düzeliyor.
Öyle bir dünyada tekrar yaratılmak çok güzel olurdu aslında :D

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende hissettiğin şeyleri buraya aktarabilirim.

Hadi bunları izle ve hayal gücünde süper kahraman olup insanlığı kurtar !
Ağır Anime Fanı Değilim,
Sen nasıl Bir film izliyorsan, Animenin de bundan pek farkı yok
Ha burada bana anlatmaya çalıştığın senin hep gerçeklerle ilgilendiğinse
Oyun oynamayı da bırakman gerekiyor Sen de oyunda bir şeyler yapıyorsun Ama gerçek değil Tıpkı anime gibi

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
O kişiler olmasa ümidi zaten kesmiştim. Ama sayıları ne kadar ki? Kana susamış insanların nüfusu yanında...