Ahhahhah ilahi rayandu06 beyEvlat o kafanı animeden kaldır ve dünyaya bak.
Ben hala birşeyler hisseden bir insan olduğuma göre dünyaya bakmadan da insanlığın yok olmadığını söyleyebilirim,
Ki mutlu olacaksan dünyaya da bakıyorum.
Ahhahhah ilahi rayandu06 beyEvlat o kafanı animeden kaldır ve dünyaya bak.
Evet ama senin bu dediklerinden daha fazlası olsa da hala insanlığı yaşatan değerli kişiler var.Dini farklı diye dövenden, işkence edenden, sırf zevk için katliam yapana kadar kalpleri kararmış insanların arasında yaşıyoruz. Ben umudu yavaş yavaş kesiyorum![]()
Allah başka dert zeval vermesin kardeşim geçmiş olsun çok çekmişsin.Evet ama senin bu dediklerinden daha fazlası olsa da hala insanlığı yaşatan değerli kişiler var.
Plug.dj de insalık hiç yok. Adamlar yetkili ve kendi şarkısını çalacak diyr diye beni belkleme listesinden kaldırıyor. 2 kere yaşadım. Aslında 10 kere 5 i başka odada 5 i başka.
Sağolasın. Yeniden Beklemesi çok sürdü. Sonrada odanın sahibine küfredip çıktım.Allah başka dert zeval vermesin kardeşim geçmiş olsun çok çekmişsin.
Bende hissettiğin şeyleri buraya aktarabilirim.Ahhahhah ilahi rayandu06 bey
Ben hala birşeyler hisseden bir insan olduğuma göre dünyaya bakmadan da insanlığın yok olmadığını söyleyebilirim,
Ki mutlu olacaksan dünyaya da bakıyorum.
İnsanlığı devam ettiren nadir insanlar var.Bende hissettiğin şeyleri buraya aktarabilirim.
Hadi bunları izle ve hayal gücünde süper kahraman olup insanlığı kurtar !![]()
![]()
İnsanların yaptığı 25.000 yılda anca düzeliyor.
Öyle bir dünyada tekrar yaratılmak çok güzel olurdu aslında
Kardeş bence daha kötü olurdu kaynak yok hayatı kolaylaştıran şeyler yok vb
Ağır Anime Fanı Değilim,Bende hissettiğin şeyleri buraya aktarabilirim.
Hadi bunları izle ve hayal gücünde süper kahraman olup insanlığı kurtar !![]()
![]()
O ilk hallerinde yaşa ondan sonrada ölOndan sonra insanlar tekrar aynı hale gelirdi.
Tekrar düzenledim kardeş görüşüm değiştiO ilk hallerinde yaşa ondan sonrada ölGerisi Önemli Değil :ADAS
fsd
O kişiler olmasa ümidi zaten kesmiştim. Ama sayıları ne kadar ki? Kana susamış insanların nüfusu yanında...Evet ama senin bu dediklerinden daha fazlası olsa da hala insanlığı yaşatan değerli kişiler var.
Plug.dj de insalık hiç yok. Adamlar yetkili ve kendi şarkısını çalacak diyr diye beni belkleme listesinden kaldırıyor. 2 kere yaşadım. Aslında 10 kere 5 i başka odada 5 i başka.
Tahminimce 7 milyar insanın olduğu dünyada sadece 579 milyon insan insanlığı devam ettiriyor.O kişiler olmasa ümidi zaten kesmiştim. Ama sayıları ne kadar ki? Kana susamış insanların nüfusu yanında...