Herturlu yardim edilir istek script yapilir

HandPvP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler Son Zamanlarda Bildiginiz Gibi Baya Bir Hile oldu Simdi ise Bir İstek olarak Söyle bir şey istiyorum
Yapabilirmisiniz Cok sagolun simdiden
Adamlar /report <isim> <nedeni> yazcak
sonrada admin /reportlar yazınca chest acılıcak bu chestin içinde adamların reportları beliricek nsl yapabilirim
Cok Sagolun simdiden

Not: Lüzumsuz Yere Yorumlar Yazıp Suclamayın beyler Lütfen kesinlikle kotu yorum yapmayın
Genellikle kotuluyorsunuz lütfen yardım ediniz

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Bunu Yapabilirmiyiz Oyuncu Görev Alcak Bir Tabeladan 3000 Lapis Blogu Kırınca Florasan Para die bi para yollamasını istiyorum yapabilirmiyiz ama sadece lapisi kırınca gelcek o para

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Beyler Son Zamanlarda Bildiginiz Gibi Baya Bir Hile oldu Simdi ise Bir İstek olarak Söyle bir şey istiyorum
Yapabilirmisiniz Cok sagolun simdiden
Adamlar /report <isim> <nedeni> yazcak
sonrada admin /reportlar yazınca chest acılıcak bu chestin içinde adamların reportları beliricek nsl yapabilirim
Cok Sagolun simdiden

Not: Lüzumsuz Yere Yorumlar Yazıp Suclamayın beyler Lütfen kesinlikle kotu yorum yapmayın
Genellikle kotuluyorsunuz lütfen yardım ediniz
Skript bilmem ama şu yazmış olduğum iki eklentiden biri işine yarayabilir, biri daha kullanışlı öbürü ise istediğine yakın bir şey;
https://forum.gamer.com.tr/konu/raporet-1-0-guencel-config-sistemli-minecraft-1-7-2-plugin.212397/
https://forum.gamer.com.tr/konu/friendlyreport-1-0-rapor-sisteminizi-esneklestirin.271674/

MasterDuckyH14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba , Liberator
Senden İstediğim Skript Şu
---------------------------------------
Mesela Ben Herhangi Bir Yaratığı [ Zararlı Olanlar'dan Kastım ] Öldürünce Ödül İsimli Bir Chest Benim Envanterime Gelsin . Böyle bir şey Yaparmısın ? Şimdiden Teşekkür Ederim :ha:

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef Adam Gibi Bir Team Plugini Yok Faction Kullanamıyorum Survival Olacağı için bu yüzden bir team skripti yazabilirmisin komut /Team create (team ismi) olsun kuran kişi team admini olsun mesaj yazdığında sol tarafında mavi olarak teamının ismi olsun /Team inviete (isim) ile team a birilerini davet edelim ve davet ettiğimiz oyuncuya ... teamından davet diye mesaj gelsin /team join (team adı) ile team davetini onaylasınlar teamdaki oyuncular birbirine vuramasın sadece teamı olmayanlar veya başka teamdaki oyunculara vurabilsinler
/team ally (teamadı) ile dost team olsunlar dost teamlar birbirine vuramasın /team enemy (teamadı) yazarak teamlar düşman olsun ve allyken vuramıyolardı enemy olunca vurma tekrar açılsın [teamplugin serveri her resetledikten sonra teamlar siliniyor bu yüzden bu skripti istedim sanırım çok şey istedim :( yaparsan sevinirim]

edit : kendim ayarladım gerek kalmadı teşekkürler

Son düzenleme:

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef Adam Gibi Bir Team Plugini Yok Faction Kullanamıyorum Survival Olacağı için bu yüzden bir team skripti yazabilirmisin komut /Team create (team ismi) olsun kuran kişi team admini olsun mesaj yazdığında sol
Team Plugini Mevcut Skript Gerek Yok :D

Al Adam Gibi Team Plugini Tam İstedigin Komutlar Var
Buyur link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ByClaush

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mesela Bir Tabela Var Arkasındaki Blok Odun ise Tabelada 2. Satırda Arkamda 3. Satırda Odun VAr Yazsın
Bunu Yapabilirseniz Sevinirim

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Anlamam Lazım merak etim sordum yasakmı var belki mantıklı ise bende kullancam