Google`deki Uygulama da nedir öyle ?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben anlamadım google`deki o uygulama da nedir?Bir anime gibi geldi ama haydi bir film çekelim dediğinde anladım anime olmadığını sizce nedir bilgisi olan var mı?Google`ye girdiğinizde önünüze çıkan o uygulama.

Son düzenleme:

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
O bir Doodle. Google'ın özel günleri kutlamak için yaptığı bir uygulama ve yıllardır var. Sadece bu seferki baya kaliteli olmuş. Filmlerle uğraşan bir çinlinin veya japonun doğum gününü kutlamışlar

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O bir Doodle. Google'ın özel günleri kutlamak için yaptığı bir uygulama ve yıllardır var. Sadece bu seferki baya kaliteli olmuş. Filmlerle uğraşan bir çinlinin veya japonun doğum gününü kutlamışlar
Onu biliyorum neyin nesidir bugün ne günüdür anlamında sordum.

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
144. doğum günüdür.[DOUBLEPOST=1436218264,1436218225][/DOUBLEPOST]Binaları yıkıyorsun, adamı giydiriyorsun. Hyatından 3 dakikayı çöpe atıyorsun.
Aslında bence çöpe gitmiyor, gayet yararlı ve eğlenceli bir uygulama bana göre. Google, Eiji Tsuburaya’nın filmlerde yaptığı özel efektlerin nasıl oluşturduğunu basit bir mantıkla bize eğlenceli bir şekilde anlatmaya çalışmış ve bir şeyler öğrenmiş oluyoruz sonuçta eğlenirken