Google`ye girdiğinde çıkan o uygulama.İlk önce anime ile ilgili bir şey sandım.Hangi uygulama?
Bu arada susturulma yemiştim 3 gün.Google`ye girdiğinde çıkan o uygulama.İlk önce anime ile ilgili bir şey sandım.
Onu biliyorum neyin nesidir bugün ne günüdür anlamında sordum.O bir Doodle. Google'ın özel günleri kutlamak için yaptığı bir uygulama ve yıllardır var. Sadece bu seferki baya kaliteli olmuş. Filmlerle uğraşan bir çinlinin veya japonun doğum gününü kutlamışlar
Eiji Tsuburaya adlı ünlü bir film yönetmenin (Adam japon) doğum günü bugün. Daha doğrusu ölüm günü. Onun anısına yapmışlarOnu biliyorum neyin nesidir bugün ne günüdür anlamında sordum.
Aslında bence çöpe gitmiyor, gayet yararlı ve eğlenceli bir uygulama bana göre. Google, Eiji Tsuburaya’nın filmlerde yaptığı özel efektlerin nasıl oluşturduğunu basit bir mantıkla bize eğlenceli bir şekilde anlatmaya çalışmış ve bir şeyler öğrenmiş oluyoruz sonuçta eğlenirken144. doğum günüdür.[DOUBLEPOST=1436218264,1436218225][/DOUBLEPOST]Binaları yıkıyorsun, adamı giydiriyorsun. Hyatından 3 dakikayı çöpe atıyorsun.
Yapma beh! Adam Godzilla yı yaptı :/...144. doğum günüdür.[DOUBLEPOST=1436218264,1436218225][/DOUBLEPOST]Binaları yıkıyorsun, adamı giydiriyorsun. Hyatından 3 dakikayı çöpe atıyorsun.
Adama sözüm yok. Sadece uygulama saçma geldi.Yapma beh! Adam Godzilla yı yaptı :/...
Neyse o senin kararın :/...Adama sözüm yok. Sadece uygulama saçma geldi.
Aynen bir de 30 saniye ne yapacağımızı gösteriyor.144. doğum günüdür.[DOUBLEPOST=1436218264,1436218225][/DOUBLEPOST]Binaları yıkıyorsun, adamı giydiriyorsun. Hyatından 3 dakikayı çöpe atıyorsun.