Bilim Adamlarının Beklediği Son

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Maalesef Dünyanın kaderini kendi ellerinde sanan bilim adamları...

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3.dünya savaşıyla dünya yok olucak kıyamet yaklaşıyor pramidlere kar yağmış kıyamet olmadan önce peygamber efendimiz hadisinde 'türkle dünyaya 2 kez hükmedecektir' demiş o yüzden birinci hükmediş bitti osmanlıya ikincisinden sonra isyan yapacaklar 3. dünya savaşı olucak nükleğer bombalar patlıcak kıyamet kopcak (bu dediklerim 2023 den sonra)
Kardeş, komplo teorisyenlerinin yaptığı gibi hipotezler (hipotez bile değil ama her neyse.) ortaya atıyorsun fakat ne kanıtın var ne de başka bir şeyin.

FlyingPegasus

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş, komplo teorisyenlerinin yaptığı gibi hipotezler (hipotez bile değil ama her neyse.) ortaya atıyorsun fakat ne kanıtın var ne de başka bir şeyin.
birinci kanıt : peygamberimizin hadisi türklerin hükmedecek diyo
ikinci kanıt: nüklüer silahlar öldürücü ve 3.dünya savaşında onu kullanacaklar[DOUBLEPOST=1436257409,1436257365][/DOUBLEPOST]
Sallamak bedava mellocum sende yapabilirsin.
sallama yapmadım bildiklerim araştıyorum kkaç zmaandır

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Petrol artık önemli değil.Sebebi: Yakında Satürn'ün atmosferinde bulunan hidrojen gazını Dünya'ya getirerecekler ve artık hidrojen devri başlıyacak.

3. Dünya Savaş'ı için Amerika ve Rusya'nın elinde büyük bir zarar verebilecek silah var.Biyolojik Silah.
Peki bu silah nasıl ölüm verebilir.
Atıldıktan hemen sonra Dünya'nın etrafı karanlıkla kaplanacak artık atmosfer tamamıyla kirlenmiş olacak Güneş'i engelleyen bu Karanlık hepimizin ölümüne yol açacak.
Bunun olmaması için Rusya ve Amerika'yı ikna etmeye çalışıyorlar
merak ediyorumda nasıl getirecekler :) hangi gemi oraya gidip gelencekte biz o yılları görücez aya 1 haftada marsa 1 aya gidiliyor saturn nere biz nere

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ikinci kanıt: nüklüer silahlar öldürücü ve 3.dünya savaşında onu kullanacaklar[DOUBLEPOST=1436257409,1436257365][/DOUBLEPOST]
hadis uydurmak kolay kaynak göstermek zor :)[DOUBLEPOST=1436257643][/DOUBLEPOST]
fırlatırlar atom bombası gibi
sen herşeyi çok kolay sanıyorsun herhalde? öyle gemi yapmak fırından pide almaya benzemez, az düşün sanki bunları sen yapıyorsun, öyle atom bombası atmak kolay değil ayrıca atom bombasından daha güçlü bombalar var a.b eskidi :)

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Ben sallamanın bedava oldugundan bahsettim. Sen üstüne alınma.

FlyingPegasus

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hadis uydurmak kolay kaynak göstermek zor :)[DOUBLEPOST=1436257643][/DOUBLEPOST]
sen herşeyi çok kolay sanıyorsun herhalde? öyle gemi yapmak fırından pide almaya benzemez, az düşün sanki bunları sen yapıyorsun, öyle atom bombası atmak kolay değil ayrıca atom bombasından daha güçlü bombalar var a.b eskidi :)
nerden biliyon uydurma olduğunu hadisin

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ikinci kanıt: nüklüer silahlar öldürücü ve 3.dünya savaşında onu kullanacaklar
Nüklüer silah, bakın beyler dikkat edin NÜKLÜER, nükleer bomba öldürmüyor, NÜKLÜER bomba öldürüyor. Dikkat edin çok dikkat.
Neyse, birincisi KANIT? WHERE İS THE KANIT? Anlatmaya çalıştığım o hadisi bana kanıtla.
İkincisi nükleere bir sözüm yok. İnsanın hırsı insanlığın sonunu getirebilir.
Bir de Osmanlı tüm dünyaya hükmetmedi. nerenizden uyduruyorsunuz? Ama büyük bir yere hükmetmiş ve etkilemiştir, ona sözüm yok.[DOUBLEPOST=1436257769,1436257713][/DOUBLEPOST]
Aynen dünyayı roçfeld ailesi yönetiyor zaten. Clapy'nin beynini yıkamışlar.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Konu amacından saptıgından dolayı arşiv. Gerekli kişilere uyarıları verilmiştir.

Muhabbet edip vakit geçirelim diye konulara bizzat dahil oluyorum. Buna rağmen geçinemiyorsunuz. Forum kurallarına uyalım iyi forumlar.