onlar imansız oldukları için öyle sanarlarMaalesef Dünyanın kaderini kendi ellerinde sanan bilim adamları...
Kardeş, komplo teorisyenlerinin yaptığı gibi hipotezler (hipotez bile değil ama her neyse.) ortaya atıyorsun fakat ne kanıtın var ne de başka bir şeyin.3.dünya savaşıyla dünya yok olucak kıyamet yaklaşıyor pramidlere kar yağmış kıyamet olmadan önce peygamber efendimiz hadisinde 'türkle dünyaya 2 kez hükmedecektir' demiş o yüzden birinci hükmediş bitti osmanlıya ikincisinden sonra isyan yapacaklar 3. dünya savaşı olucak nükleğer bombalar patlıcak kıyamet kopcak (bu dediklerim 2023 den sonra)
Sallamak bedava mellocum sende yapabilirsin.Kardeş, komplo teorisyenlerinin yaptığı gibi hipotezler (hipotez bile değil ama her neyse.) ortaya atıyorsun fakat ne kanıtın var ne de başka bir şeyin.
birinci kanıt : peygamberimizin hadisi türklerin hükmedecek diyoKardeş, komplo teorisyenlerinin yaptığı gibi hipotezler (hipotez bile değil ama her neyse.) ortaya atıyorsun fakat ne kanıtın var ne de başka bir şeyin.
sallama yapmadım bildiklerim araştıyorum kkaç zmaandırSallamak bedava mellocum sende yapabilirsin.
merak ediyorumda nasıl getireceklerPetrol artık önemli değil.Sebebi: Yakında Satürn'ün atmosferinde bulunan hidrojen gazını Dünya'ya getirerecekler ve artık hidrojen devri başlıyacak.
3. Dünya Savaş'ı için Amerika ve Rusya'nın elinde büyük bir zarar verebilecek silah var.Biyolojik Silah.
Peki bu silah nasıl ölüm verebilir.
Atıldıktan hemen sonra Dünya'nın etrafı karanlıkla kaplanacak artık atmosfer tamamıyla kirlenmiş olacak Güneş'i engelleyen bu Karanlık hepimizin ölümüne yol açacak.
Bunun olmaması için Rusya ve Amerika'yı ikna etmeye çalışıyorlar
fırlatırlar atom bombası gibimerak ediyorumda nasıl getireceklerhangi gemi oraya gidip gelencekte biz o yılları görücez aya 1 haftada marsa 1 aya gidiliyor saturn nere biz nere
hadis uydurmak kolay kaynak göstermek zorbirinci kanıt : peygamberimizin hadisi türklerin hükmedecek diyo
ikinci kanıt: nüklüer silahlar öldürücü ve 3.dünya savaşında onu kullanacaklar[DOUBLEPOST=1436257409,1436257365][/DOUBLEPOST]
sallama yapmadım bildiklerim araştıyorum kkaç zmaandır
sen herşeyi çok kolay sanıyorsun herhalde? öyle gemi yapmak fırından pide almaya benzemez, az düşün sanki bunları sen yapıyorsun, öyle atom bombası atmak kolay değil ayrıca atom bombasından daha güçlü bombalar var a.b eskidifırlatırlar atom bombası gibi
Ben sallamanın bedava oldugundan bahsettim. Sen üstüne alınma.birinci kanıt : peygamberimizin hadisi türklerin hükmedecek diyo
ikinci kanıt: nüklüer silahlar öldürücü ve 3.dünya savaşında onu kullanacaklar[DOUBLEPOST=1436257409,1436257365][/DOUBLEPOST]
nerden biliyon uydurma olduğunu hadisinhadis uydurmak kolay kaynak göstermek zor[DOUBLEPOST=1436257643][/DOUBLEPOST]
sen herşeyi çok kolay sanıyorsun herhalde? öyle gemi yapmak fırından pide almaya benzemez, az düşün sanki bunları sen yapıyorsun, öyle atom bombası atmak kolay değil ayrıca atom bombasından daha güçlü bombalar var a.b eskidi![]()
Nüklüer silah, bakın beyler dikkat edin NÜKLÜER, nükleer bomba öldürmüyor, NÜKLÜER bomba öldürüyor. Dikkat edin çok dikkat.birinci kanıt : peygamberimizin hadisi türklerin hükmedecek diyo
ikinci kanıt: nüklüer silahlar öldürücü ve 3.dünya savaşında onu kullanacaklar
Aynen dünyayı roçfeld ailesi yönetiyor zaten. Clapy'nin beynini yıkamışlar.birinci kanıt : peygamberimizin hadisi türklerin hükmedecek diyo
kaynak göstermediğin için bende şimdi uydururum kaynakta göstermem uydurma olduğunuda anlamassınnerden biliyon uydurma olduğunu hadisin