5 Adet ORJİNAL Oyun - Çekiliş Videom

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Biliyomusun Bence Kaba OLMAYI Kes ! Bak Yha 17 Yasındasın Hee ? Benim Umrumda Deyil SEN BİZE saygı DUYMAYI ÖGRENDE ABİ DİYELİM ? HE
Sen de 2 dakika sus be yeter. Senin yüzünden konularım arşive gidiyor. Yaşına bakmadan millete sataşıyorsun. Ben yapacağımı yaptım olayı halletmeye çalıştım sana ne ki?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şuanda ikinizi çok güzel izliyorum.Biri birine çekiliş için abi der biri abi dediği kişiye karşı terketler felan noluyor.Güldürmeyin beni.Biri gelir bana saygı durmayı öğretmeye çalışır.Harikasınız devam

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen de 2 dakika sus be yeter. Senin yüzünden konularım arşive gidiyor. Yaşına bakmadan millete sataşıyorsun. Ben yapacağımı yaptım olayı halletmeye çalıştım sana ne ki?
Akıl Yaşta değil baştadır diyen beynini çeyizine saklamaya karar vermiş çocuk millete yaş ile alakalı laf söylüyor
Seni şımartan annennde hata

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Akıl Yaşta değil baştadır diyen beynini çeyizine saklamaya karar vermiş çocuk millete yaş ile alakalı laf söylüyor
Seni şımartan annennde hata
Dostum adam 2 saattir farkındaysan saçma sapan laflar söyleyerek konumu kirletiyor sence ne dememi bekliyosun?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer konularımı artık terketmezsen adminlere şikayet edeceğim. Her geldiğin konuda bir kavga çıkıyor. Kavgayı başlatan yani ilk mesajı yazan kim bi bak? Tabii ki de sen!
Peki bir düşünsene.Neden eleştiryorum ?
Çok iyi bir şey yapıyorsun tebrik ederim.Düneyin foruma aykırı bir kelime söylemeni eleştirdim ve sen beni haksız yere düşünrmeye çalıştın.
Tamam bunu geçtim konuyu yanlış yere açtın eleştirdim yine oldu aynısı.
Hadi bunu da geçelim bu konuda da adaletsizlik yüzünden diyorum.Dayanamadım,bir insanın çekiliş için abi demesine çekilişten sonra vazgeçecekti.Üstüne o adamı da yargıladın ve konuyu terk et dedin.
Bunlardan sonrada kendini haklı bulmaya çalışacaksın.Davranışlarını düzelt.