5 Adet ORJİNAL Oyun - Çekiliş Videom

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Peki bir düşünsene.Neden eleştiryorum ?
Çok iyi bir şey yapıyorsun tebrik ederim.Düneyin foruma aykırı bir kelime söylemeni eleştirdim ve sen beni haksız yere düşünrmeye çalıştın.
Tamam bunu geçtim konuyu yanlış yere açtın eleştirdim yine oldu aynısı.
Hadi bunu da geçelim bu konuda da adaletsizlik yüzünden diyorum.Dayanamadım,bir insanın çekiliş için abi demesine çekilişten sonra vazgeçecekti.Üstüne o adamı da yargıladın ve konuyu terk et dedin.
Bunlardan sonrada kendini haklı bulmaya çalışacaksın.Davranışlarını düzelt.
Yahu adama gelip laf atıyorsun "Çekiliş yüzünden abi diyosun yaa çok ayıp .s" gibi şeyler söylüyor adamı sinir ediyorsun sonra ben tartışma başlatmadım diyorsun? Yeter bıktım gelme konularıma arkadaş ya

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Sende devam ettirdin.
Bu konuda 2'si de haksızdı. Kendime yorum yapamam tabii ancak İnanılmaz adlı arkadaş gelip diğer arkadaşa laf etmeseydi bu olayların hiç biri olmayacaktı. Diğer arkadaş da bu kadar uzatmasaydı (O yüzden ona da laf ettim) o da ban yemeyecekti.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu konuda 2'si de haksızdı. Kendime yorum yapamam tabii ancak İnanılmaz adlı arkadaş gelip diğer arkadaşa laf etmeseydi bu olayların hiç biri olmayacaktı. Diğer arkadaş da bu kadar uzatmasaydı (O yüzden ona da laf ettim) o da ban yemeyecekti.
Konunun yasak olan kısmı silindi.Artık uzatmam ben sen de uzatmassın bence.Artık seni uyarma evrem bitti.Artık sadece rapor edeceğim bu kadar.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bende forumdan yapılacak sandım. Geldim.

+ katılacağım az sonra. (eminim kanala abone olmamı isteyecek)
Edit: 5 videoya üşenenler var. Ve sesinden yaşını buldum :D

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu arada çekiliş hakkında bilgi : Sadece yorumda "MCT" ifadesini kullanırsanız forumdan sayıyorum. Diğer türlü olmaz. (Örneğin MineCraftTurk'denim derseniz olmaz mesela) kod adı gibi bir şey

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
tüm yorumlara mı MCT yazmalıyım yoksa sadece bu videoyaya mı ona göre mesajlarımı düzenleyeceğim