DarkMooSTRX
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Alakası Yok Kardesim Saygı ?Vay be çekiliş için abi diyor.Keşke Testere gerçek olsa da sizin gibilere hayat dersi verse.
Alakası Yok Kardesim Saygı ?Vay be çekiliş için abi diyor.Keşke Testere gerçek olsa da sizin gibilere hayat dersi verse.
İnan bana saygı nedir senden iyi bilirim.Birilerine olan saygıdan da abi denir. Benden bir yaş büyük bir kişiye abi dediğim de oldu. Saygıdan dolayı. Sen bilmiyor olabilirsin
Galiba Sana Çok VermişVay be çekiliş için abi diyor.Keşke Testere gerçek olsa da sizin gibilere hayat dersi verse.
Adam bana saygı duyuyorsa abi diyebilir. Sen duymuyorsan demezsinİnan bana saygı nedir senden iyi bilirim.
Kime saygı duyulur kime duyulmaz diye.
Bu konuda kapansın.Biraz daha tartışma devam ederse.
Sen Saygı Duymayı Ögrende Gel Kardesimİnan bana saygı nedir senden iyi bilirim.
Ben hayat dersimi aldım ama keşke sende alsaydın.[DOUBLEPOST=1436268965,1436268932][/DOUBLEPOST]Galiba Sana Çok Vermiş![]()
Ben sana neden abi diyeyim 4 yaş küçüğümsün.Adam bana saygı duyuyorsa abi diyebilir. Sen duymuyorsan demezsin
Sen de 2 dakika sus be yeter. Senin yüzünden konularım arşive gidiyor. Yaşına bakmadan millete sataşıyorsun. Ben yapacağımı yaptım olayı halletmeye çalıştım sana ne ki?Biliyomusun Bence Kaba OLMAYI Kes ! Bak Yha 17 Yasındasın Hee ? Benim Umrumda Deyil SEN BİZE saygı DUYMAYI ÖGRENDE ABİ DİYELİM ? HE
Akıl Yaşta değil baştadır diyen beynini çeyizine saklamaya karar vermiş çocuk millete yaş ile alakalı laf söylüyorSen de 2 dakika sus be yeter. Senin yüzünden konularım arşive gidiyor. Yaşına bakmadan millete sataşıyorsun. Ben yapacağımı yaptım olayı halletmeye çalıştım sana ne ki?
Dostum adam 2 saattir farkındaysan saçma sapan laflar söyleyerek konumu kirletiyor sence ne dememi bekliyosun?Akıl Yaşta değil baştadır diyen beynini çeyizine saklamaya karar vermiş çocuk millete yaş ile alakalı laf söylüyor
Seni şımartan annennde hata
Eğer konularımı artık terketmezsen adminlere şikayet edeceğim. Her geldiğin konuda bir kavga çıkıyor. Kavgayı başlatan yani ilk mesajı yazan kim bi bak? Tabii ki de sen!
Şaka maka şiir yazmayı deneseneİnan bana saygı nedir senden iyi bilirim.
Peki bir düşünsene.Neden eleştiryorum ?Eğer konularımı artık terketmezsen adminlere şikayet edeceğim. Her geldiğin konuda bir kavga çıkıyor. Kavgayı başlatan yani ilk mesajı yazan kim bi bak? Tabii ki de sen!