Geri Dönüşüm

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu dalga geçilmeyi hak eden birisi. Çıksın dışarı top oynasın kendi yaşıtlarından dayak yesin belki ciddi olmaya başlayabilir o zaman. Ben 9 - 10 yaşlarımda trambolinde arkadaşlarıma john cena'nın bitirici hareketlerini çekiyordum. Foruma zaten yararından çok zararı var trollden başka bir işe yaramıyor.
Küçüklükten beri değişmeyen ben.Arkadaşların üstüne 90 kiloluk 1 85 lik biri atlıyor :D Spear.birçok kişiye zarar verdiğim oldu ama isteyerek değil[DOUBLEPOST=1436297720,1436297687][/DOUBLEPOST]
Ben 4 yaşında okuma yazma öğrendim :/
Dostum o senin yüksek zekandan kaynaklanıyor.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bu dalga geçilmeyi hak eden birisi. Çıksın dışarı top oynasın kendi yaşıtlarından dayak yesin belki ciddi olmaya başlayabilir o zaman. Ben 9 - 10 yaşlarımda trambolinde arkadaşlarıma john cena'nın bitirici hareketlerini çekiyordum. Foruma zaten yararından çok zararı var trollden başka bir işe yaramıyor.
Bu arkadaşın şifresini bulmam lazım. Onu forumdan uzaklaştırmaya çalışacağım.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Silindi sayabiliriz. E yani üstüne yazılmayana kadar. Harddisk'ten gerçekten silinmez yani dosyalar gerçekten silinmez. HDD diski üzerinde kalır. Ama atıyorum o dosya 4 GB sen onu sildin, diskte 4GB boş yer görünür, ama durur yani orda. Veri yazmayı denediğinizde hane boş görünür ve oraya yazabilir. Eğer üstüne yazılmadıysa 3. parti yazılımlar ile geri getirilebilir. Fakat üstüne yazıldıysa güle güle diyebilirsin. Şöyle anlatayım; bir veri yazacaksanız disk kafası en yakın yere veriyi atar. Eğer ora dediğim gibiyse üstüne yazılmış olur.

Son düzenleme:

Gizli_Ajan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Dosya silinmiyor. En sona atılıyor. Ve doldurduğun alan en sonlara gelince üstüne yazılıyor

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sen bu kafayla devam et kardeşim.. Tebrik ediyorum seni yakında bi Einstein 2 çıkartılar bunu :))