Aynı zamanda tek yaptığı şey full post kasmak. 3 ay önce kaydolup 1.600 mesajının olması nedir be kardeşim ? Günde en az 15 konuya cevap, en fazla 20 konuya cevap yazıyorum ben. O herhalde günde saçma şeyler yazıp post kasıyor bence.Bu dalga geçilmeyi hak eden birisi. Çıksın dışarı top oynasın kendi yaşıtlarından dayak yesin belki ciddi olmaya başlayabilir o zaman. Ben 9 - 10 yaşlarımda trambolinde arkadaşlarıma john cena'nın bitirici hareketlerini çekiyordum. Foruma zaten yararından çok zararı var trollden başka bir işe yaramıyor.
AkanCe 11 yaşında farkındaysan[DOUBLEPOST=1436318102,1436318051][/DOUBLEPOST]Hala akanceylen dalga geçiyor !1!!!111bir!
Akance system32 yi silemeyecek bir insan mı?!1
Sakın silme. Seni yaşının küçük olmasından faydalanarak kandırıyorlar. System 32 yi silersen bilgisayarın bir daha açılmaz. yeni almak zorunda kalırsın.tw ile system 32 yi silcek varmı
AkanCe Tarafından Gönderildi
Tw ile kimse system32 yi silemez. system32 windowsun kalbidir ve windows o olmadan çalışmaz, sildirme amaçları budur. Ki bunu silebilecek kişi zaten silmenin tehlikesini de biliyodur çünkü öyle gidip de sil deyince silemezsin. Çalışan hiç bi dosyayı silemezsin mantığı budur. Meraklısına anlatayım nasıl sileriz; farklı bir boot yazılımıyla girip diskten system32 yi sileceksin bu kadartw ile system 32 yi silcek varmı
3246516854984654654984981987981954324654 vs 1 olursa tabi sen orada ''şov'' yaparsın.AkanCe. Evinin adresini biliyor musun? Söylemene gerek yok sana bir sürprizim olacak. Daha sonra tehdide dönüşecek. (AkanCe hariç herkes patlamış mısır ve kolasını alıp izlesin. Şov başlıyor.)
Dostum forumun kuralı olmuş resmen bu.3246516854984654654984981987981954324654 vs 1 olursa tabi sen orada ''şov'' yaparsın.
@AkanCe Yi savunmuyorum. Ama kimse böyle 5 kişinin aynı anda tartıştığı bir adama gelipte laf attığında ben çok havalıyım moduna girmesin.
Şu 1. kısmı bana yazmış olabilirsin ama tam anlayamadım. 2. kısım ortaya atılmış.Dostum forumun kuralı olmuş resmen bu.
Bir kaç kişi kötü bir şey söyleyince diğerleride atlıyor.
Yani demek istediğim.Bir kaç kişi birini kötüleyince diğerleride kendini negatif yapıp onlar da kötülüyor.Bu forumun bir kuralı olmuş dedim.Ama ben de @AkanCe `yi savunmuyorum.Şu 1. kısmı bana yazmış olabilirsin ama tam anlayamadım. 2. kısım ortaya atılmış.
Yanlış. Dosya en sona atılmıyor. O zaman bomboş bi diskte veri geri getirmek 99,999999% gibi bir rakam olurdu. Veri harddiskten silinmez ancak gizlenir. Üstüne yazılana kadar o orda durur. Peki neden üstüne yazılır?Dosya silinmiyor. En sona atılıyor. Ve doldurduğun alan en sonlara gelince üstüne yazılıyor
Aslında windowsun kalbi değil. Beyni. Çünkü beyin olmadan kalp çalışmaz kalp olmadanda beyin. Ama beyin komut vermezse kalpte çalışmaz.[DOUBLEPOST=1436369359,1436369180][/DOUBLEPOST]Tw ile kimse system32 yi silemez. system32 windowsun kalbidir ve windows o olmadan çalışmaz, sildirme amaçları budur. Ki bunu silebilecek kişi zaten silmenin tehlikesini de biliyodur çünkü öyle gidip de sil deyince silemezsin. Çalışan hiç bi dosyayı silemezsin mantığı budur. Meraklısına anlatayım nasıl sileriz; farklı bir boot yazılımıyla girip diskten system32 yi sileceksin bu kadarE boota girilecekse bu tw ile de yapılabilecek bir şey değildir
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duvardan atlayamayacağımızı nereden biliyorsun?evimin adresini bilenler evime giremez lojmanda oturuyorum kartla giriyoruz tamammi
Kardeşim ne saçmalıyorsun/abartıyorsun? Kardeşim bir bot sitesindeki linke tıklamasını sağlayarak ip adresini bulacaktım sonra şifreni vermezsen evine gelip seni kaçırırım diye tehdid edicektim (AkanCe bir şempanze kadar zeki lolduğu için)3246516854984654654984981987981954324654 vs 1 olursa tabi sen orada ''şov'' yaparsın.
@AkanCe Yi savunmuyorum. Ama kimse böyle 5 kişinin aynı anda tartıştığı bir adama gelipte laf attığında ben çok havalıyım moduna girmesin.
Dalga geçmiyorumki sadece şaka yaptım 6 yaşında nasıl okuma bilebilirki.
Aynen çok güzel bir şey ben de 3.5 - 4 yaşımda öğrenmiştim böyle kreştekiler okuyamıyodu bi ben okuyodum çok havalı hissediyodum.Ben 3 yaşındayken kekelemeden okuyabiliyordum
iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Aynen çok güzel bir şey ben de 3.5 - 4 yaşımda öğrenmiştim böyle kreştekiler okuyamıyodu bi ben okuyodum çok havalı hissediyodum.Tabi 1. sınıf da ayrı kolay gelmişti
![]()