Yardım Skript Sifre

Darkauron_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MERHABA ARKADAŞLAR
SORUM OLACAK ARKADAŞLAR SİZE Bİ KOD YAZDIM Bİ SERVERE VERCEM
FAKAT ADAMLARA ÖNCEKİ VERDİGİMDE EDİTLEYİM BAŞKA SW LERE SATTIKLARINI GÖZLEMLEDİM BUNUN İÇİNDE KODU NERDEN SİFRELİYEBİLİRİM YARDIM EDEBİLCEK OLANINIZ VARMI ?

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sen onlara o skripti verdiğinde bütün hakları onlara geçer yani istediklerini yapabilirler.

Darkauron_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MhaWTHoR Haklısında Kardeşim benim kazandıgım parada gözleri var biliyorsan yardım et

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden insanlar skript'in orjinal forumu varken geliyorlar bilgi kıtlığı olan bi sitede konu açıyor anlamıyorum

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sen yemeği alıyorsun formülünu değil.
Ama yemeğe istediğini yapabiliyorsun çünkü senin.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazen de gerekli. Mesela benim bi arkadaş var her bi halta bulaşıyo. Ben skripte başladım ya, illa bu da öğrenecek, illa bu da yapacak. Gitti, indirdi, falan yazmış skripti becerememiş, anlattım buna, yok, çocuk affedersiniz mal anlamıyo. Neyse benim skripti istedi öğrensin bari diye şablon attım, gene anlamıyo. Neyse benimkinin bi kaç özelliğini çıkarıp attım hepsini de almasın :D Neyse bi girdim sunucusuna bu skript paketi MixBrain tarafından hazırlanmıştır yazmıştım bi baktım kendi adını yazmış. Sinirlendim al skriptv2 diye bi tane daha attım aynen şöyle:
on load:
[TAB]execute console command "stop"
Neyse server ım bozuldu açılmıyo dedi o gün sildi bi daha da bulaşmadı skripte çok şükür. Ama o kısmı değiştirmesi etik değildi yani. Burda da şifrelemek gerek.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi