Gizemli bir kadın

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuda da bilgilerim var duymak istemezsiniz.

Kadın oda da değil arada görmüş ve kadına bakıyormuş sadece ama arada bir yok olup küçük kızının odasına girmiş ve kadın kapıyı açtığında hiçbir şey bulamamış.Kızı bazen beni ziyaret ediyor ve bana doktor oldugunu soyluyor ama bana bir sey yapmiyor demis.
Yani vurulabiliyosa uzaylılarla jihad yapalım diye söylemiştim ama neyse :D

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
51.bölgemi alırım bi dal :)
51 . bölgeye giriş yaklaşmak yasaktır google gibi şirketler uyduda oraları gösteremezler hatta bazı uydular ordan geçerken kapatılır ve eskiden çekilmiş birçok fotoğrafında bina var gibi dursada hepsi kartondan yapılma maketlerdir 51.bölgenin altında kaç katlı olduğu bilinmeyen birçok bölge vardır.[DOUBLEPOST=1436308917,1436308865][/DOUBLEPOST]Abi birde şu anime pp lerine hastayım gerçek hayatta böyle kız yok ben anime olmak istiom :sinirli::sinirli:
Uydu aracılığıyla çekilmiş görselleri var fakat resimlerin her birinde küçüb ve boş bir yer olarak gösteriliyor. Bunun 1. Nedeni 51. Bölge tamamen yer altinda olmasidir 2. Nedeni iste (bu bir söylenti, doğruluğundan emin değilim) 51. bölge kuş bakışı halinde belli olmasın diye ust tabakasi tamamen farkli bir sekilde donatilmis durumda.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canı sıkılan biri bu olayı uydurmuşta olabilir biliysin dimi

Sent from my iPhone using Tapatalk