Metin2TR
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hazırlıyorum
tmm[DOUBLEPOST=1436352457,1436349186][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/her...gini-anlatimi-herkes-boss-yapabilecek.278686/[DOUBLEPOST=1436352565][/DOUBLEPOST]of baya ugraştım ya 
spigot.yml den o 1500 kısmı yükseltilebilir.erikvanduyn1 Biraz Bilgi Verirmisin Oncelikle Serverin Spigot Olcaksa MythicMobs kullanma boss larin cani en fazla 1500 oluyor epic boss recoded kullan istersen anlatabilirim 2 sinide cok iyi biliyorum
mythic mobs karışık değil anlatımı da varEpicBossRecoded Kullanabilirsin Eskidir Lakin Kullanımı Basittir. Rahat Kullanabilirsin MYThicMobs Kadar Karışık Değildir.Bende Hazır Bir Tane Var İstersen Seninlede Paylaşabilirim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
VirusTotal:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mythic mobs da oldukça kolay pratikligi de aynıBen Şahsen EpicBossRecoded Kullanıyorum Kendi Sunucumda Daha Pratik Ve Daha Kolay.
İngilizce İzledim Ve Öğrendim. Konuyu Açan Arkadaşa EpicBossRecoded Tavsiye Ediyorum.
Myhtic mobs başta öğrenmek daha zor epicbossrecodede göre ama tavsiyem mythicmobsMythic mobs da oldukça kolay pratikligi de aynı
nitradodaki rehber iyi anlatmış epicboss ta mythicmobs da configden yapılıyorMyhtic mobs başta öğrenmek daha zor epicbossrecodede göre ama tavsiyem mythicmobs
mm'nin 3 4 dosyası var epicboss sadece 1 dosyanın içerisinden ayarlanıyor bana göre mantıklısı epicboss ama mm daha güncel ve daha detaylı[DOUBLEPOST=1436376008,1436375769][/DOUBLEPOST]Haksız mıyım ?nitradodaki rehber iyi anlatmış epicboss ta mythicmobs da configden yapılıyor
3-4 dosya ile zor olmuyor itemi ayarlıyorsun droptable a düşüreceği itemleri koyuyorsun bunu bossta birleştiriyorsun epicboss gibi saçma bir sistemi yokmm'nin 3 4 dosyası var epicboss sadece 1 dosyanın içerisinden ayarlanıyor bana göre mantıklısı epicboss ama mm daha güncel ve daha detaylı[DOUBLEPOST=1436376008,1436375769][/DOUBLEPOST]Haksız mıyım ?
bence yanlış düşünüyorsun . epicboss mmye göre daha kolay bu yüzden saçma gelebilir ama bana göre öyle değil 2side mantıklı sadece mm daha zor daha detaylı daha detaylı oldugu icin zor zaten3-4 dosya ile zor olmuyor itemi ayarlıyorsun droptable a düşüreceği itemleri koyuyorsun bunu bossta birleştiriyorsun epicboss gibi saçma bir sistemi yok
epicboss inaktif bir plugin ayrıca yanlış demişim epicbossta da baya bir dosya var itemleri farklı yerden ayarlıyorsunbence yanlış düşünüyorsun . epicboss mmye göre daha kolay bu yüzden saçma gelebilir ama bana göre öyle değil 2side mantıklı sadece mm daha zor daha detaylı daha detaylı oldugu icin zor zatenepicboss daha kolay böylelikle pluginlere merakı olan biri bile inceleyip öğrenebilir mmde bunu yapamassın
Yalınz Farkettiysen EpicBosu Pratik Oldugunun Bir Önerisini Sundum Mythic Mobsla Alakalı bir şey Söylemedim.Mythic mobs da oldukça kolay pratikligi de aynı
Sana Göre Karışık Olmayabilir Ama Yeni Başlayanlara Karışık Olabilir.Boş Yere Mesaj Yazmazsanız Sevinirimmythic mobs karışık değil anlatımı da var
Boş yere değil kişiye göre değişir ikisi arasında pek bir fark olmadığını anlattımSana Göre Karışık Olmayabilir Ama Yeni Başlayanlara Karışık Olabilir.Boş Yere Mesaj Yazmazsanız Sevinirim