Tavuklar

Bu konu kafanızı karıştırdımı

• Hayır sorununa yardım edebilirim

Kullanılan: 2 33.3%
  • Gıdaaak!

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
execute @e[type=Chicken,name=x] - - - detect x y z minecraf:x
Comparatöre bağla
tp @e[type=Chicken,name=x] ü ü ü2

olmaz mı ?[DOUBLEPOST=1436449384,1436449305][/DOUBLEPOST]Y tavuğu varsa 3 blok ışınlasın.Her tavuk kendi yerine ışınlanır böylece.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guess that build yapıyorum buildera öylesine bir cümle vericek
tellraw komutundan türkçe alfabemizi yazdım bunlar diyelim A tuşuna bastın A tavuğu 13 slottan 1.'sine yerleşiyor bunlar böyle böyle giderek buildın ismini tahmin etmeye çalışıyorsun evet işe yarıyacak sadece tavuklu olayı çözmemiz gerekicek
Hmm @furkan3000'in hesap makinesi de benzer şekilde çalışıyodu onu inceleyebilirsin.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
execute @e[type=Chicken,name=x] - - - detect x y z minecraf:x
Comparatöre bağla
tp @e[type=Chicken,name=x] ü ü ü2

olmaz mı ?[DOUBLEPOST=1436449384,1436449305][/DOUBLEPOST]Y tavuğu varsa 3 blok ışınlasın.Her tavuk kendi yerine ışınlanır böylece.
Sen çok yanlış gelmişsin
2 Block geriye ışınlamayı dene B)
Sakın meth yapmayın çocuklar sakın yapmayın

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
İstersen 1-2 paket Cıva Fulminat göndereyim ? B)

Sizde şu uyuşturucu şeyden daha var mı?[DOUBLEPOST=1436450595,1436449788][/DOUBLEPOST]!!Eureka!!

13 slottan en soldakine redstone bloğu koyucam ve diğerkilerine boyalı cam,tavukların 1 blok altında boyalı cam varsa bir soldaki slota ışınlanıyor. taaki ensondaki redstone bloğuna gelene kadar ondan sonra duruyor ve bir sağdaki slota boyalı cam yerine redstone bloğu koyuyor ve kendi slotuna yeşil yün koyuyor.
Bir "A" tavuğunu en sağdaki slotta summonlanıcak ve o tavuk sistemdeki gibi gidicek.
umarım bu işe yarar