LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
1.2-1.3 güzeldi bence lapis hammaddeleri falan daha icat olmamıştı ve de çok uçuk kaçık pluginler falan eklenmiyordu. Bütün çoluk çocuk sv kurmuyodu. Daha sonra yavaş yavaş suyu çıktı 
aynen bak adam "eylence" yazmis konu basligina onaylamislar konu duzeni berbat yonetim kusura bakmasin ama konulara bakmadan onayliyo galibaAdam 2 Fotograf Koyuyor Vip Özellikleri yazıyor forum reklam konusu onaylanıyor
Belirli kişilerin atanması için uğraşıcam denetimlere önceden böyleydi artık kafasına esen konu onaylıyor özellikle ben bir şablon oluşturdum konuyu açamayacaklar için her neyse.aynen bak adam "eylence" yazmis konu basligina onaylamislar konu duzeni berbat yonetim kusura bakmasin ama konulara bakmadan onayliyo galiba
Forumda Zaten Sunucu Bölümü Yetkilileri Hiç Dikkat Etmeden Konuyu OnaylıyorlarBelirli kişilerin atanması için uğraşıcam denetimlere önceden böyleydi artık kafasına esen konu onaylıyor özellikle ben bir şablon oluşturdum konuyu açamayacaklar için her neyse.
Başta Teşekkür ederim benim nasıl düşündügümü düştügüm durumları en azından biliyorsun dün nasıl bir açıksa sunucunun pluginlerinin içerigi silindi dedim bu kadar olamaz dedim ne Bot biter ne ddos biter ne açık biter ne hile biter Sunucu sahibi olmak aşagıdan iyi görünüyor fakat yukarıya çıkınca işin sorumlulugunu ve büyüklügünü anlıyorsun diger sunucular 1 ay dayanamıyorlar kapatıyorlar sorumluluk kaldıramayan açmasın sunucuSanırım en uzun süre açık olan Survival serverlarından birine sahibim (Provanas-13 Ay). Ve şunları eklemek istiyorum. Andro arkadaşın serverını biliyorum, aylardır açık. Hakkını vermek lazım, istikrarını bozmadı ve açık tuttu bu süre boyunca. Bu arkadaş gibi sayılacak ancak 1-2 server daha var. Diğerleri ise max 1 ay dayanıp, vipliklerini satıp kapanıyor. İşte 13 aylık server maceralarımdan kesitler:
1-Abi alım var mı, abi mod olabilir miyim ileride, abi builder lazım servera ?
2-Abi server nasıl açılır, kurmama yardım eder misin ?
3-Bu plugin nasıl çalışıyor, senin serverdaki bu pluginin adı ne ? (Her hafta min 5 kere yaşanıyor, ve taklitçi serverlar iki elin parmaklarını geçer şu an saysam). Örneğin: https://forum.gamer.com.tr/konu/istek-sans-kutusu-plugini.270113/
4-Serverdaki yoğun tp tuzak kavgaları, vs atıyorduk adam getirdi, oyun açığını kullanarak servera zarar verme
5-Botlama, ddos vakaları. O kadar yoğun ki anlatamam
6-Aşırı derece küfür kullanımı, en terbiyeli rehberlerin bile rayından bir gün çıkması, akla gelinmeyecek türde yalanlar
7-Ve son olarak en acısı, oyuncuların %95 i hileli client kullanıyor. Bunları banlamıyorsam tek sebebi nocheatplus gibi pluginlerden dolayı kullanamıyor olmalarıdır.
Murat her şey 1.6.4 de iken güzeldi değilmi1.7.2 den sonra bozuldu
E ama RealGaming de viphammaddeyi görünce.. (ben monstercrafterhdHaklısın bide lapis özelliğinide eklemeyi unutma. .s Craftların vazgeçilmez özelliği lapisdir survival serverlerde bile lapis görmüştüm bi ara.![]()
//no comment daha mantıklı olurBir saat önce en yeni faction sunucusuna (realgaming mi ne) girmiştim. bir baktım. vip değilim ancak viphammadde açık. sonra tabi kapatmışlar.ama nasıl kapatma. blok koymuşlar bitmiş, yani vip yok serverda viphammadde niye yapasınız. hem var diyelim, vipler de giremiycek şimdi, normal oyuncular da. çok gereksiz bir server. tadımlık demiştim zaten de
he birde "gün geçtikçe büyüyoruz" yazmışlar serverin açıklamasına. (ctrl+a yapmanızı öneririm
![]()
TAM BİR UMUTSUZ VAKA.[DOUBLEPOST=1436545793,1436545460][/DOUBLEPOST]
E ama RealGaming de viphammaddeyi görünce.. (ben monstercrafterhd)