<<AveraL>>
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gergedan böceği :ASDASSaiyanlar. Sonuçta kuyrukları var ve insanımsı hayvanlardır (DBZ'de tabii)
![]()
Moderatör tarafından düzenlendi:
Gergedan böceği :ASDASSaiyanlar. Sonuçta kuyrukları var ve insanımsı hayvanlardır (DBZ'de tabii)
![]()
B0k böceği :ASDASFAS
Neko :3 :3 :3Hamam böceği
Niye insanlar hayvanyaUzaylı bir hayvan değildir![]()
Uzay Dünya hariç heryer mi demek ?Ne dediğini anlamadım?Sırf bunu yazmak için şifremi sıfırladım ve foruma tekrar giriş yaptım.Uzun süre olmuştu.
Sanırım sen insanlar uzaylı demek istemişsin.Biliyorum forumun yaş seviyesi biraz düşük,bilgilendirme amaçlı söylüyorum;Uzay Dünya hariç tüm Evren demektir.
Yani insanlar uzaylıdır hipotezi çöker.Bunu heryerde görüyorum bilgilendirme amaçlı yazdım saygılar.
İnanılmaz bir kaplan.Uzay Dünya hariç heryer mi demek ?
Sen Merküre gitsen Uzay Merkür haric heryer mi diyeceksin ?Böyle dediğin için Dünya`da Uzaydadır.
Yaşadığımız yerle alakalı değil.Evren Dünya'yı kapsar.Uzay kapsamaz.Uzay terimi bir nevi bizim verdiğimiz ama halk arasında işlevini yitirmiş,evren yerine kullanılan bir kelime.
Kardeşim bak,yorumumu doğru oku.
Ben uzay halk arasında evren yerine kullanılır dedim.(evrimi yanlışlıkla yazdın varsayıyorum).
Fizik olarak jargonda uzay Dünya atmosferinin bittiği yerde başlar.Evren ise tüm her şeydir.Halk öyle kullanıyor olabilir,ama Dünya Uzaydadır bu sebeple insanlar uzaylıdır demek yanlıştır.İnsanlar evrenlidir demek doğrudur.
Bu konuya nokta koydun ama benim yonumden.Video için sağol ben de kanıtlamak için bir şey arıyordum.Videoda da diyor ay güneş sistemi vb her şey uzayın içindedir diyordu.Sana çok teşekkür ederim.Beni anladı.Aslında düşünceye göre değişir yani sen Dünya dan düşünüyorsun ben uzaydan ben Dünyadan düşününce de sana hak veriririm sen de uzaydan düşünsen bana hak verirsin.Yani bu olay karmaşık daha fazla düşünmeyelim qeqoDostum,ben yaşını vs. bilmiyorum.Kendimi tanıtayım,Fizikçi Astronomum.
Bilim insanları senin dediğin şekilde kullanmıyor.Sadece halk için geçerli bu.Uzay Dünya Atmosferi'nin bittiği yerde başlar.
Seni ben ikna edemeyeceğim bırakalım Profesör Doktor Ahmet Talat Saygaç ikna etsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
27.saniyeye kadar izlemeniz yeterlidir.
Yani bilmesem seninle tartışmam,ama uzman olduğum bir konu.Ben senin anlamanı düşünüyorum.Zaten paylaşımım noktayı koymuştur.Sizede iyi günler.