Takıntılı Olduğunuz Ünlü

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı: Bridgit Mendler
Neden: Çok Güzel ve Kuşumun ismini onun ismini koymuştum ve şarkıları çok güzel ve filmleri çok güzel ve çok güzel...

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adı: akainu (One Piece)
Nedeni: Tam bir :D Egolu filo amirali işte. :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ünlü : Randy Orton
Neden : Profesyonel dövüş sırasında onun bitirici hareketini kullanırım.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk bir soru soracağım. Yorumlarda da bu yüzden karışıklık çıkmış. İyi anlamda takıntımı yoksa kötü anlamda takıntımı?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı: Ben
Neden: Yakışıklı olmasa da zeki,dürüst,şapşal ve şirindir kendisi ayrıca egosu da yok değildir hani :S.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Babası ondan egolu ona şükret. Neymiş? "...Herkes olimpiyatlara katılamaz..." mış. Peh!

Aynen yahu, ailecek iticiler vallahi :D Yarın da Merve, TV8'deki Aramızda Kalmasın programına çıkacakmış. Televizyonu ağaç dalı gibi elime alıp kırarım muhtemelen :D Kızın suratını görmeye tahammülüm yok.

Ama bu laftan sonra Turabi'nin kardeşi Mehmet nasıl da lafı soktu ama :) Merve'nin babası lafı çıkartacağım diye daha da batırdı işi :D

Ayrıca Merve'nin tüm kötü özelliklerini burada sıralasam, devasa bir methiye yazmış olurum valla :)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Adı: Batuhan Çelik
Neden: Kendini Modların Prensi ve Mod Yapımcısı zannediyor. Sanki hepimiz gerizakılıyız hiçbirimiz mod yapamıyoruz türkiyede ilk yapılmış modu yapmış beyefendi. Oda modsa artık 9 tane iron block'u crafting'e koyunca 3 elmas veriyo. Bu mod yapımcısı ve modların prensiyse ben en iyi skripterım. Üstelik prim yapıyo (bkz: Burak Oyunda Şans Blokları, Türk Bayraklı Şans Blokları) O yaptığı Türk Bayraklı Şans Bloğu vb. şeylerde millete config dosyalarını değiştirdim,daha farklı şeyler çıkıyor diyip milleti kandırıyor. Bizzat kendim test ettim ve klasik şans blocklarından çıkanlar çıkıyor. Kendisi yalancı, kendini bir şey sanan, prim kasan ve ve-led hayranları yüzünden tiksindiğim bir şahsiyettir kendisi.
O kim lan :D ?