her anlamdaİlk bir soru soracağım. Yorumlarda da bu yüzden karışıklık çıkmış. İyi anlamda takıntımı yoksa kötü anlamda takıntımı?
Babası ondan egolu ona şükret. Neymiş? "...Herkes olimpiyatlara katılamaz..." mış. Peh!Adı: Merve Aydın
Nedeni: Kendini bir şey zannedip Turbo Turabi reyize atar yapması. Sonuç mu? Finale tükürdüğünü yaladı.
![]()
Babası ondan egolu ona şükret. Neymiş? "...Herkes olimpiyatlara katılamaz..." mış. Peh!
O kim lanAdı: Batuhan Çelik
Neden: Kendini Modların Prensi ve Mod Yapımcısı zannediyor. Sanki hepimiz gerizakılıyız hiçbirimiz mod yapamıyoruz türkiyede ilk yapılmış modu yapmış beyefendi. Oda modsa artık 9 tane iron block'u crafting'e koyunca 3 elmas veriyo. Bu mod yapımcısı ve modların prensiyse ben en iyi skripterım. Üstelik prim yapıyo (bkz: Burak Oyunda Şans Blokları, Türk Bayraklı Şans Blokları) O yaptığı Türk Bayraklı Şans Bloğu vb. şeylerde millete config dosyalarını değiştirdim,daha farklı şeyler çıkıyor diyip milleti kandırıyor. Bizzat kendim test ettim ve klasik şans blocklarından çıkanlar çıkıyor. Kendisi yalancı, kendini bir şey sanan, prim kasan ve ve-led hayranları yüzünden tiksindiğim bir şahsiyettir kendisi.
Diğer alıntılıdıkların saçmalamış, ben ne saçmaladım?[DOUBLEPOST=1436475772,1436475663][/DOUBLEPOST]valla hll
Aynen o bir milyon abone haram ona. Bir de yalakalık olsun diye 1 milyon abone özel çekiliş yapıyorAdı: Burak Oyunda
Neden: Bot
Youtube kanalı olan birisi. Mod paketleri falan yapıyor, şans bloklarının dokularını falan değiştirerek "Aha, bunu ben yaptım!" diyor. Kendini modların presnsi ilan eden bir insan işteO kim lan?
egosu yüksek bir ezikO kim lan?