Oyuna eklenmesini istediğiniz şeylerden sonra foruma eklenmesini istediğinizx şeyleri de merak ettim.Gerçekten de forumun eksikleri olduğunu düşünüyorum.Ancak fazla değil her forum gibi.Ancak sizin de fikirlerinizi bekliyorum.
Benim Forum'a Eklenmesini/Değiştirilmesini/Uygulanmasını İstediğim Şeyler:
1-Türk Sunuculardaki her server denensin.Hamachi'li olanlar silinsin.7/24 açık olmayan silinsin
2-Yeni konu türleri olsun.Yani azda olsa sadece minecraft'la ilgilenmesin.Örneğin "Konu Dışı/Genel" gibi "Konu Dışı/Her Şey" gibi bir forum iyi olurdu.
3-Artık kapanma bakım fln bitsin.
4-Temaları seçme hakkımız olsun.
Biraz daha özele gittikçe çok şey çıkarabiliriz.En iyi forumda bile özele gidince çıkar.Ancak genel olarak bence herkesce bu şeyler isteniliyordur.
Siz özele gidebilirsiniz.
Benim Forum'a Eklenmesini/Değiştirilmesini/Uygulanmasını İstediğim Şeyler:
1-Türk Sunuculardaki her server denensin.Hamachi'li olanlar silinsin.7/24 açık olmayan silinsin
2-Yeni konu türleri olsun.Yani azda olsa sadece minecraft'la ilgilenmesin.Örneğin "Konu Dışı/Genel" gibi "Konu Dışı/Her Şey" gibi bir forum iyi olurdu.
3-Artık kapanma bakım fln bitsin.
4-Temaları seçme hakkımız olsun.
Biraz daha özele gittikçe çok şey çıkarabiliriz.En iyi forumda bile özele gidince çıkar.Ancak genel olarak bence herkesce bu şeyler isteniliyordur.
Siz özele gidebilirsiniz.