Forum'a Eklenmesini/Değiştirilmesini/Uygulanmasını İstediğiniz Şeyler

halbencik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyuna eklenmesini istediğiniz şeylerden sonra foruma eklenmesini istediğinizx şeyleri de merak ettim.Gerçekten de forumun eksikleri olduğunu düşünüyorum.Ancak fazla değil her forum gibi.Ancak sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

Benim Forum'a Eklenmesini/Değiştirilmesini/Uygulanmasını İstediğim Şeyler:

1-Türk Sunuculardaki her server denensin.Hamachi'li olanlar silinsin.7/24 açık olmayan silinsin
2-Yeni konu türleri olsun.Yani azda olsa sadece minecraft'la ilgilenmesin.Örneğin "Konu Dışı/Genel" gibi "Konu Dışı/Her Şey" gibi bir forum iyi olurdu.
3-Artık kapanma bakım fln bitsin.
4-Temaları seçme hakkımız olsun.
Biraz daha özele gittikçe çok şey çıkarabiliriz.En iyi forumda bile özele gidince çıkar.Ancak genel olarak bence herkesce bu şeyler isteniliyordur.

Siz özele gidebilirsiniz.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Kanal tanıtımları,Skript istekleri,Plugin istekleri forumda yeni açılan konular listesine girmesin.
Artık konuşulacak konu göremiyorum sürekli istek sürekli yardım,cevabı yapıştracak durma geldim.
(Istek skript yardım)
-Arkadaşlar metatron skywalker'a atlasın sonr-
+Oldu başka emrin,çay felan ister misin ?

(Sorun plugin acil bak)
-Arkadaşlar plugins klasörünü sildim,sunucum hacklendi.
+Keşke beyin cerrahının yaptığı hatayı ikinci kez tekrarlamasaydın.

(Youtube kanalımıza davetlsiniz,çekiliş var)
+Kurayı torbadan çekmen gerek burnundan değil abisi.

Yeter birader bunedir,saf ******* sebebi.

@Clapy ,@Fujia

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Kanal tanıtımları,Skript istekleri,Plugin istekleri forumda yeni açılan konular listesine girmesin.
Artık konuşulacak konu göremiyorum sürekli istek sürekli yardım,cevabı yapıştracak durma geldim.
(Istek skript yardım)
-Arkadaşlar metatron skywalker'a atlasın sonr-
+Oldu başka emrin,çay felan ister misin ?

(Sorun plugin acil bak)
-Arkadaşlar plugins klasörünü sildim,sunucum hacklendi.
+Keşke beyin cerrahının yaptığı hatayı ikinci kez tekrarlamasaydın.

(Youtube kanalımıza davetlsiniz,çekiliş var)
+Kurayı torbadan çekmen gerek burnundan değil abisi.

Yeter birader bunedir,saf ******* sebebi.

@Clapy ,@Fujia

Benim de isteğim developer'lar için biraz konu açılması, geliştiricilik sadece Minecraft'tan ibaret değil. Mesela Arduino'mun işlemcisini kullanarak BIOS yaptım, FEL adında kendi programlama dilim var, bunları paylaşmak istiyorum ancak paylaşacak forum bulamıyorum.

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyuna eklenmesini istediğiniz şeylerden sonra foruma eklenmesini istediğinizx şeyleri de merak ettim.Gerçekten de forumun eksikleri olduğunu düşünüyorum.Ancak fazla değil her forum gibi.Ancak sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

Benim Forum'a Eklenmesini/Değiştirilmesini/Uygulanmasını İstediğim Şeyler:

1-Türk Sunuculardaki her server denensin.Hamachi'li olanlar silinsin.7/24 açık olmayan silinsin
2-Yeni konu türleri olsun.Yani azda olsa sadece minecraft'la ilgilenmesin.Örneğin "Konu Dışı/Genel" gibi "Konu Dışı/Her Şey" gibi bir forum iyi olurdu.
3-Artık kapanma bakım fln bitsin.
4-Temaları seçme hakkımız olsun.
Biraz daha özele gittikçe çok şey çıkarabiliriz.En iyi forumda bile özele gidince çıkar.Ancak genel olarak bence herkesce bu şeyler isteniliyordur.

Siz özele gidebilirsiniz.
------------------------------
1-Bu madde olmamalı. Hamachili veya 7/24 açık olan serverlar silinmemeli. "Benimle oynar mısın" kısmı, Amatör sunucular var. Benimle oynar mısında örneğin %95 Hamachili oynuyor. Ancak ilk cümle kesinlikle doğru. %90 çöp server.
2-Bu forumun adı "MinecraftTürk" yani Minecraft içeriyor. Sohbet kısımları, forum oyunları kısmı vb. var.
3-Kapanma ve bakım çok nadiren oluyor.
4-Bu güzel bir fikir ama bence böyle gayet hoş.

Benim istediklerim

Minecraft ile her şey neredeyse bu forumda var. Aklıma gelince yazarım B)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Para Verip 2013 Deki Kitleyi Geri Getirsinler :p

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türk sunucuları bölümünde hamahcili sunucular için ayrı bir kategori bulunuyor.

Konı Dışı/Genel herşeyi kaplıyor zaten.

Edit:konu çok eskiymiş :(

Son düzenleme:

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu dediklerinin yapılması için zaman ve emek lazım. Kimse bu dediklerini yapmak için hayrına uğraşmaz. Boş zamanım olsa sadece yöneticileri sevip tanıdığımdan biraz yardım ederdim ama yok. şu an moderatörlerin bu işi gönüllü yaptığını kaç kişi biliyor acaba?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ya adamlar bas bas bağrınıyor tek taraflı bakmayın diye. Zaten istediklerinizin çoğu saçma (bana göre) Forumda küçük arkadaşlar olabilir hatta geçen 1 yıldır yemediğim uyarıyıda yedim küçük arkadaşlar etkileniyor diye, Yapacak bir şey yok. İnsan hakları var. Adminler konularla zaten ilgili, afedersiniz ama deli gibi çalışıyorlar. Daha ne yapsın adamlar ?