- En iyi cevaplar
- 7
Kodtaki [ B ] leri siler misin?
Kalbimde çok büyük yara açtınOlmamış gibi sankibiraz daha geliştir bence.
Bencede hiç olmamış (x2 ekstra büyük yara)Kalbimde çok büyük yara açtın![]()
I'm killed for @MinecraftplayerrBencede hiç olmamış (x2 ekstra büyük yara)
Teşekkür ederim, Çeviriden baktım aynı anlama geliyor ama SuperHeroes daha havalı keşke onu yapsaydım dedim sonra ama :/Uğraşmışsın eline sağlık, ileride kat kat daha iyisini yaparsın , birde superheroes olmayacakmı
™
Skript yapınca beni etiketle :/
Bencede daha havalı durar , ayrıca bir şey soracaktım bunu siteden mi yoksa notepadd danmı yaptın ? Renk için ™Teşekkür ederim, Çeviriden baktım aynı anlama geliyor ama SuperHeroes daha havalı keşke onu yapsaydım dedim sonra ama :/
Benim konuya da superheroes olarak yazmıştım ama gördüm ki superheros yazıyor onuda etiketlere ekliyim dedim .sTeşekkür ederim, Çeviriden baktım aynı anlama geliyor ama SuperHeroes daha havalı keşke onu yapsaydım dedim sonra ama :/
Dur isim değişiyorum sende değiş :/Benim konuya da superheroes olarak yazmıştım ama gördüm ki superheros yazıyor onuda etiketlere ekliyim dedim .s
superheroes daha iyi*
Notepad++ ile yaptım fakat kod menüsünden php yapınca renkli oluyor.Bencede daha havalı durar , ayrıca bir şey soracaktım bunu siteden mi yoksa notepadd danmı yaptın ? Renk için ™
Sağol dostumSen yaptıysan güzeldir.
Çek demiyorum fakat, istiyorsan çekebilirsin.Videosunu şu an hemen çekebilirim ?