TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
Türkiye Korsan ve crack çi oldukça Türkiye'yi hiç sanmam ve etiketler nedir öyle ?
Bunun üstüne bir soğuk su içeyim..
Şimdi FrozenBrainTR'e bağlanıyoruzTaş çatlasın 1 TB olur herhalde :/
Random olursa görev binaları olur onlar sadece bir defa haritaya konulur. Max limit:1 yani.Görev Temalı Bir Oyun Olduğu İçin Random Yapamazlar![]()
Kaynakçılar yapmayın şunuLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Burdan alıntı yapmışsın .s
CJ'i almazlar çünkü o bir zenci.Ben hep CJ, Tom, Micheal, Trevor, Franklin, GTA 3 'deki baş karakter. ( Adını bilmiyorum, oynamadım. Bunların hepsinin GTA 6'da iş ortağı olmasını hayal etmişimdir. Gerçek olmayan caddeler kullanacaksa bu olmayacak. Çünkü Grove Street gerçek. ( Yanlış yazmamışımdır umarım. )
Franklin sarışın mı ?CJ'i almazlar çünkü o bir zenci.
SustumFranklin sarışın mı ?![]()
Tug layf B)Franklin sarışın mı ?![]()
He evet onu bir videoda görmüştüm. Umarım dönerGTA vice cityde gizlenmiş bir şifrede tomy vercetti 2017de geri dönecek diyodu .s
Tug layf B)
Gta vice city'de gizlenememiş bir şifrede otelde güzel bir işaret vardıHe evet onu bir videoda görmüştüm. Umarım döner![]()
İnşallah işçi creeper kardeş. (tamam tamam vurmayın xD)Umarım oyunun haritası tek parça yüklenir, skyrim yükleme ekranları gibi olmasında.