TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Türkiye Korsan ve crack çi oldukça Türkiye'yi hiç sanmam ve etiketler nedir öyle ? :ha: Bunun üstüne bir soğuk su içeyim..

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Abi afedersin Rockstar Eşeğin sırtına yük verip boş boş gezdiriyor. GTA VI nın sistem gereksinimlerini karşılayacak bir bilgisayar için bir 10 yıl daha beklemek gerek. Oyun 20 GB olur herhalde.
Yalnız o etiketler nedir öyle :D gülmekten gözümden yaş geldi :D
Taş çatlasın 1 TB olur herhalde :/
Şimdi FrozenBrainTR'e bağlanıyoruz
"Rusya olsaydı 1 TB olabilirdi ama bu A.B.D"[DOUBLEPOST=1436565545,1436565226][/DOUBLEPOST]
Görev Temalı Bir Oyun Olduğu İçin Random Yapamazlar :(
Random olursa görev binaları olur onlar sadece bir defa haritaya konulur. Max limit:1 yani.

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hep CJ, Tom, Micheal, Trevor, Franklin, GTA 3 'deki baş karakter. ( Adını bilmiyorum, oynamadım. Bunların hepsinin GTA 6'da iş ortağı olmasını hayal etmişimdir. Gerçek olmayan caddeler kullanacaksa bu olmayacak. Çünkü Grove Street gerçek. ( Yanlış yazmamışımdır umarım. )

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben hep CJ, Tom, Micheal, Trevor, Franklin, GTA 3 'deki baş karakter. ( Adını bilmiyorum, oynamadım. Bunların hepsinin GTA 6'da iş ortağı olmasını hayal etmişimdir. Gerçek olmayan caddeler kullanacaksa bu olmayacak. Çünkü Grove Street gerçek. ( Yanlış yazmamışımdır umarım. )
CJ'i almazlar çünkü o bir zenci.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Umarım oyunun haritası tek parça yüklenir, skyrim yükleme ekranları gibi olmasında.