drinkingsage
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Axitr Kredisi Geçerlimi
ASDADS Başka Biyerde Para Yok. 
HayırAxitr Kredisi GeçerlimiASDADS Başka Biyerde Para Yok.
![]()
Hadi Be Rica Ediyorum 5 tl yerine 10 tl verem hadi
Kredi Derken AXitr Ve Nitradoda Bulunan Sanal Paralr Diyelim. Sen Para Yatırıyosun Paenlde Para Gözüküyo. Ve Bu Parayla Bi Hizmet Alabiliyosun Örnek Server.Bu kredi olayı nedir ?
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kardeşim biliyoruz onları ben onu sormadım yani bu kredi mevzusu ney burda ne satiyorsunuz ?Hadi Be Rica Ediyorum 5 tl yerine 10 tl verem hadiBşka Param Yok Rica Ediyorum.[DOUBLEPOST=1436725304,1436725239][/DOUBLEPOST]
Kredi Derken AXitr Ve Nitradoda Bulunan Sanal Paralr Diyelim. Sen Para Yatırıyosun Paenlde Para Gözüküyo. Ve Bu Parayla Bi Hizmet Alabiliyosun Örnek Server.
Pluginin yeni sürümlerş paralı olarak çıkacakKardeşim biliyoruz onları ben onu sormadım yani bu kredi mevzusu ney burda ne satiyorsunuz ?
Plugin saglamsa neden almayalım .dPluginin yeni sürümlerş paralı olarak çıkacak
Parali pluginin hangi plugin ?Takas geçerlimi ben paralı bir pluginimi atsam olurmu![]()
Daha koymadım spigota ama gelişmiş cirit atma sistemi ve animasyonlu giriş mesajı koyacağımParali pluginin hangi plugin ?
Muhammet Arkadaşımız Phoenix Anti-Cheat'in 2.2 Sürümünü Ve Sonrasını Paralı Satmaya Karar Vermiş Ve şu an 2.2 Sürümü Spigotta Paralı Olarak Satılıyor Bende Axitr Kredisi İle Satın Albilirmiyim Diye Soruyordum Arkadaşa.[DOUBLEPOST=1436811201,1436784645][/DOUBLEPOST]Muho Cevap Ver MuhoKardeşim biliyoruz onları ben onu sormadım yani bu kredi mevzusu ney burda ne satiyorsunuz ?
Axitr olmazMuhammet Arkadaşımız Phoenix Anti-Cheat'in 2.2 Sürümünü Ve Sonrasını Paralı Satmaya Karar Vermiş Ve şu an 2.2 Sürümü Spigotta Paralı Olarak Satılıyor Bende Axitr Kredisi İle Satın Albilirmiyim Diye Soruyordum Arkadaşa.[DOUBLEPOST=1436811201,1436784645][/DOUBLEPOST]Muho Cevap Ver MuhoRicamdır Hadi Be
![]()
Nedennn Alıcı Çok Olur Bak Çok Olur Sana Alıcı ToparlımAxitr olmaz![]()
2.2.3 sürümü vardı spigotta paralıydı 2.2.1 'e düşürüp beleş yapmışsın ?Axitr olmaz![]()