reisben55
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben biraz daha bekliyorum. Eğer istediğim hale gelirse spigot üzerinden satın alırım.Bende Almak İsiyommmm.[DOUBLEPOST=1437373883,1437373752][/DOUBLEPOST]![]()
Ben biraz daha bekliyorum. Eğer istediğim hale gelirse spigot üzerinden satın alırım.Bende Almak İsiyommmm.[DOUBLEPOST=1437373883,1437373752][/DOUBLEPOST]![]()
Yakında çok güzel bir özellik getirecem o zaman fikrin değişebilirBen biraz daha bekliyorum. Eğer istediğim hale gelirse spigot üzerinden satın alırım.
Hangi özellikYakında çok güzel bir özellik getirecem o zaman fikrin değişebilir
Sanırsam aynı özellik NoHacks pluginindede var
(Ben daha sexi olanını yapıcam zuhahahahah)
Cidden çok başarılı bir plugin, oynadığım bir sunucuda kullanılıyor bu, doğru dürüst hack görmüyorum, zaten görürsem de 10sn sonra banlanıyor. Sohbeti resmen spam yapıyor banlandı banlandı diye saniyede 20 kez çıkıncaYakında çok güzel bir özellik getirecem o zaman fikrin değişebilir
Sanırsam aynı özellik NoHacks pluginindede var
(Ben daha sexi olanını yapıcam zuhahahahah)
xDCidden çok başarılı bir plugin, oynadığım bir sunucuda kullanılıyor bu, doğru dürüst hack görmüyorum, zaten görürsem de 10sn sonra banlanıyor. Sohbeti resmen spam yapıyor banlandı banlandı diye saniyede 20 kez çıkınca
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MobESP'yi engellemek için çok güzel birşeyler yapıcamHangi özellik
AntiAura da ise ismin gözükebileceği birkaç bloktan sonrası için yapılmış durumda bu engelleme aynı zamanda Tracer ı da engelliyorxD
MobESP'yi engellemek için çok güzel birşeyler yapıcam
Oyuncunun baktığı yönü hesaplayıp duvarların olduğu yerleri falan hesaplayıp ona göre ayarlıcam bişeyler.
NoHacks'dede var sanırsam o özellik bakabilirsin
PlayerESP için yapmıştım ama sonradan vazgeçtim çünkü duvardan isimler gözükmezse anlamı kalmaz.
Tamam o zaman PlayerESP'yide engelleyeyimAntiAura da ise ismin gözükebileceği birkaç bloktan sonrası için yapılmış durumda bu engelleme aynı zamanda Tracer ı da engelliyor![]()
Böyle düşünmenizin sebebi ne hileleri engelliyor işteBana Göre Cok Gereksiz Bir Plugin.
Rngelledigi Sunucuları Gördük , 2 Gün Sonra Kapandı Ayrıca Kendisini Met Edilmesini Düşkün Olan İnsanlar Çıkarlarını Düşünürler.Böyle düşünmenizin sebebi ne hileleri engelliyor işte
Ben herkeze yapıcak kadar özür dilerim değilim herhalde.Rngelledigi Sunucuları Gördük , 2 Gün Sonra Kapandı Ayrıca Kendisini Met Edilmesini Düşkün Olan İnsanlar Çıkarlarını Düşünürler.
Muhammet Beni Tanır Ayberk Vardı Eskiden MRJ Takım Başkanı Bize Yap Dedik Açık Bırakmıs. Anlaşıldıgı Gibi Bir İnsan Deil.
Açık AÇık Söyliyorum Ben Yinede Güvenmiyorum.
Free versiyonu buglarla dolu ve tatmin edici değil. İnsanların güvenmemesi normal. Ayrıca konu düzenin rezil, ingilizce bilmemen çok şey kaybettirmiş.Ben herkeze yapıcak kadar özür dilerim değilim herhalde.
Biri bana gereksiz yere ne küfürler etti biliyor musun ?
Bu arada gereksiz plugin denmez ona."İçinde gizli bir kod olduğundan şüpheleniyorum bence indirmeyin" diyebilirdin.
Ama söyliyeyim 2 dolar'a satıyorum ve öyle bir şey olsaydı Spigot çoktan kaldırmıştı bence.
Bu beleş sürümünü diyorsan kodlarını açıp kendin bak her yer'e.
Birde spigot'ta plugin gördüm 6 dolar'a sadece KillAura engelliyor.Benim yaptığım sistemin aynısını kullanıyor.Adama vurunca chest menüsü açılıyor.Tek farkı onda 4 NPC çıkıyor bende 1 NPC.6 dolar'a 44 kişi alırken ben 2 dolar'a 17 kişiye satabildim.İşte Spigot'un adalet'i.
Adamlar daha çok pahalı pluginleri güzel sanıyor herhalde.
Katılıyorum free plugininde her bir hile engelleyicisinde örnek veriyorum : killaura'da çok killaura olmayan adamları oyundan atıyor , Knockback'ta adam örümcek ağında takılıyor uzaktan birisi ona ok atıyor adam örümcek ağına takılı olduğu için onu knockback sayıyor.... Büssürü bug var ben şu plugın çıktığından beri sadece 1 kere denedim 2 gün o da oyuncu sayım 2 kat azaldı.Free versiyonu buglarla dolu ve tatmin edici değil. İnsanların güvenmemesi normal. Ayrıca konu düzenin rezil, ingilizce bilmemen çok şey kaybettirmiş.
Free versiyonu ortadan kaldırmak sorunu çözücekFree versiyonu buglarla dolu ve tatmin edici değil. İnsanların güvenmemesi normal. Ayrıca konu düzenin rezil, ingilizce bilmemen çok şey kaybettirmiş.