Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında çok güzel bir özellik getirecem o zaman fikrin değişebilir :D
Sanırsam aynı özellik NoHacks pluginindede var :D
(Ben daha sexi olanını yapıcam zuhahahahah)
Cidden çok başarılı bir plugin, oynadığım bir sunucuda kullanılıyor bu, doğru dürüst hack görmüyorum, zaten görürsem de 10sn sonra banlanıyor. Sohbeti resmen spam yapıyor banlandı banlandı diye saniyede 20 kez çıkınca :D

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Cidden çok başarılı bir plugin, oynadığım bir sunucuda kullanılıyor bu, doğru dürüst hack görmüyorum, zaten görürsem de 10sn sonra banlanıyor. Sohbeti resmen spam yapıyor banlandı banlandı diye saniyede 20 kez çıkınca :D

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xD
MobESP'yi engellemek için çok güzel birşeyler yapıcam :D
Oyuncunun baktığı yönü hesaplayıp duvarların olduğu yerleri falan hesaplayıp ona göre ayarlıcam bişeyler.
NoHacks'dede var sanırsam o özellik bakabilirsin :p

PlayerESP için yapmıştım ama sonradan vazgeçtim çünkü duvardan isimler gözükmezse anlamı kalmaz.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
xD

MobESP'yi engellemek için çok güzel birşeyler yapıcam :D
Oyuncunun baktığı yönü hesaplayıp duvarların olduğu yerleri falan hesaplayıp ona göre ayarlıcam bişeyler.
NoHacks'dede var sanırsam o özellik bakabilirsin :p

PlayerESP için yapmıştım ama sonradan vazgeçtim çünkü duvardan isimler gözükmezse anlamı kalmaz.
AntiAura da ise ismin gözükebileceği birkaç bloktan sonrası için yapılmış durumda bu engelleme aynı zamanda Tracer ı da engelliyor :D

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Böyle düşünmenizin sebebi ne hileleri engelliyor işte
Rngelledigi Sunucuları Gördük , 2 Gün Sonra Kapandı Ayrıca Kendisini Met Edilmesini Düşkün Olan İnsanlar Çıkarlarını Düşünürler.
Muhammet Beni Tanır Ayberk Vardı Eskiden MRJ Takım Başkanı Bize Yap Dedik Açık Bırakmıs. Anlaşıldıgı Gibi Bir İnsan Deil.
Açık AÇık Söyliyorum Ben Yinede Güvenmiyorum.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Rngelledigi Sunucuları Gördük , 2 Gün Sonra Kapandı Ayrıca Kendisini Met Edilmesini Düşkün Olan İnsanlar Çıkarlarını Düşünürler.
Muhammet Beni Tanır Ayberk Vardı Eskiden MRJ Takım Başkanı Bize Yap Dedik Açık Bırakmıs. Anlaşıldıgı Gibi Bir İnsan Deil.
Açık AÇık Söyliyorum Ben Yinede Güvenmiyorum.
Ben herkeze yapıcak kadar özür dilerim değilim herhalde.
Biri bana gereksiz yere ne küfürler etti biliyor musun ?

Bu arada gereksiz plugin denmez ona."İçinde gizli bir kod olduğundan şüpheleniyorum bence indirmeyin" diyebilirdin.
Ama söyliyeyim 2 dolar'a satıyorum ve öyle bir şey olsaydı Spigot çoktan kaldırmıştı bence.
Bu beleş sürümünü diyorsan kodlarını açıp kendin bak her yer'e.

Birde spigot'ta plugin gördüm 6 dolar'a sadece KillAura engelliyor.Benim yaptığım sistemin aynısını kullanıyor.Adama vurunca chest menüsü açılıyor.Tek farkı onda 4 NPC çıkıyor bende 1 NPC.6 dolar'a 44 kişi alırken ben 2 dolar'a 17 kişiye satabildim.İşte Spigot'un adalet'i.
Adamlar daha çok pahalı pluginleri güzel sanıyor herhalde.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Ben herkeze yapıcak kadar özür dilerim değilim herhalde.
Biri bana gereksiz yere ne küfürler etti biliyor musun ?

Bu arada gereksiz plugin denmez ona."İçinde gizli bir kod olduğundan şüpheleniyorum bence indirmeyin" diyebilirdin.
Ama söyliyeyim 2 dolar'a satıyorum ve öyle bir şey olsaydı Spigot çoktan kaldırmıştı bence.
Bu beleş sürümünü diyorsan kodlarını açıp kendin bak her yer'e.

Birde spigot'ta plugin gördüm 6 dolar'a sadece KillAura engelliyor.Benim yaptığım sistemin aynısını kullanıyor.Adama vurunca chest menüsü açılıyor.Tek farkı onda 4 NPC çıkıyor bende 1 NPC.6 dolar'a 44 kişi alırken ben 2 dolar'a 17 kişiye satabildim.İşte Spigot'un adalet'i.
Adamlar daha çok pahalı pluginleri güzel sanıyor herhalde.
Free versiyonu buglarla dolu ve tatmin edici değil. İnsanların güvenmemesi normal. Ayrıca konu düzenin rezil, ingilizce bilmemen çok şey kaybettirmiş.

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Free versiyonu buglarla dolu ve tatmin edici değil. İnsanların güvenmemesi normal. Ayrıca konu düzenin rezil, ingilizce bilmemen çok şey kaybettirmiş.
Katılıyorum free plugininde her bir hile engelleyicisinde örnek veriyorum : killaura'da çok killaura olmayan adamları oyundan atıyor , Knockback'ta adam örümcek ağında takılıyor uzaktan birisi ona ok atıyor adam örümcek ağına takılı olduğu için onu knockback sayıyor.... Büssürü bug var ben şu plugın çıktığından beri sadece 1 kere denedim 2 gün o da oyuncu sayım 2 kat azaldı.

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
Muhammed, arkada beliren botlar, bizim altımızda doğsun. Ona vurunca hack diyo