- En iyi cevaplar
- 7
Tamam yaptım nasıl çalışacak şimdi ne işe yarıyorYahu Türkçe zaten komutsuz
Alttan üste sayıyorum*
en alta fence, bir üstüne yine fence* bu fence'nin herhangi bir tarafına tabela, ve en son koyduğun fence'nin üstüne dispenser*
Tamam yaptım nasıl çalışacak şimdi ne işe yarıyorYahu Türkçe zaten komutsuz
Alttan üste sayıyorum*
en alta fence, bir üstüne yine fence* bu fence'nin herhangi bir tarafına tabela, ve en son koyduğun fence'nin üstüne dispenser*
Çok cahilsin keşke ölsenTamam yaptım nasıl çalışacak şimdi ne işe yarıyor![]()
![]()
Level Progress yani Exp Bar'ının ismini değiştirebilirmiyiz ?Tamam yaptım nasıl çalışacak şimdi ne işe yarıyor![]()
![]()
Ne anlamda değiştirmek, ne yaparken değiştirmek. Yani şimdi tamamen değiştirmek için minecraft içindeki javanın içindeki ismi değiştirmek gerekir .sLevel Progress yani Exp Bar'ının ismini değiştirebilirmiyiz ?
Yani orada bir değerin sayısı yani Level Progress de %{level.%player%}% bu değer olacakNe anlamda değiştirmek, ne yaparken değiştirmek. Yani şimdi tamamen değiştirmek için minecraft içindeki javanın içindeki ismi değiştirmek gerekir .s
Adamı yanıma çektim ama çalışmıyorÇok cahilsin keşke ölsen
İçine ok koy ve başka bir adamı yanına çek![]()
Bunu mu diyorsun?Yani orada bir değerin sayısı yani Level Progress de %{level.%player%}% bu değer olacak
Level Progress'i sadece sayılara eştileyebilirsin.[DOUBLEPOST=1436703592,1436703540][/DOUBLEPOST]Yani orada bir değerin sayısı yani Level Progress de %{level.%player%}% bu değer olacak
İçine ok koy olmadı fotoğraf at :'(Adamı yanıma çektim ama çalışmıyor[DOUBLEPOST=1436703480,1436703383][/DOUBLEPOST]
Bunu mu diyorsun?
set player's level to 1
O kadar cahil değiliz ve oku da koydum.Level Progress'i sadece sayılara eştileyebilirsin.[DOUBLEPOST=1436703592,1436703540][/DOUBLEPOST]
İçine ok koy olmadı fotoğraf at :'(
Ha bu arada tabelaya
[kule]
oluştur
yazman gerekiyor ._.
Lel wüt ._. Bende çalışıyor .sO kadar cahil değiliz ve oku da koydum.
Tabelanın yeri ise dispenserin altındaki fencenin üstünde.
Başarıyla kuleniz oluşturuldu yazıyor.
O değer sayı zaten , değere eşitlenmiyor mu :/ - Eğer eşitlenmiyorsa peki nasıl değiştirebilirim sayıyı ?Level Progress'i sadece sayılara eştileyebilirsin.[DOUBLEPOST=1436703592,1436703540][/DOUBLEPOST]
İçine ok koy olmadı fotoğraf at :'(
Ha bu arada tabelaya
[kule]
oluştur
yazman gerekiyor ._.
Tab2 yüklü pro skript coderinde skquery olmzmı .s.sLel wüt ._. Bende çalışıyor .s
Skquery yüklü mü .s
Kesin yanlış yapıyorsun .sTab2 yüklü pro skript coderinde skquery olmzmı .s.s
set level progress of player to {değer}O değer sayı zaten , değere eşitlenmiyor mu :/ - Eğer eşitlenmiyorsa peki nasıl değiştirebilirim sayıyı ?
Yok olmuyorKesin yanlış yapıyorsun .s
Dispenser'a tıkladığında bir menü gelmesi lazım oradan envanterine tıkla şeyin .s Oraya ok koy
Sonra adamı onun 5 blok yakınına tepele .s[DOUBLEPOST=1436706863,1436706779][/DOUBLEPOST]
set level progress of player to {değer}