[Skript DEV] 999 in 1 (Tüm skriptler bir konuda) (ALL in ONE)

soru yok

• Kullanılan toplam oy
    49

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uleyn benim sandıklı bir warp menüm vardı, diğer herkes sandık sistemini benden biliyoğr :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yani orada bir değerin sayısı yani Level Progress de %{level.%player%}% bu değer olacak
Level Progress'i sadece sayılara eştileyebilirsin.[DOUBLEPOST=1436703592,1436703540][/DOUBLEPOST]
Adamı yanıma çektim ama çalışmıyor :([DOUBLEPOST=1436703480,1436703383][/DOUBLEPOST]
Bunu mu diyorsun?
set player's level to 1
İçine ok koy olmadı fotoğraf at :'(
Ha bu arada tabelaya
[kule]
oluştur
yazman gerekiyor ._.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Level Progress'i sadece sayılara eştileyebilirsin.[DOUBLEPOST=1436703592,1436703540][/DOUBLEPOST]
Ha bu arada tabelaya
[kule]
oluştur
yazman gerekiyor ._.
O kadar cahil değiliz ve oku da koydum.
Tabelanın yeri ise dispenserin altındaki fencenin üstünde.
Başarıyla kuleniz oluşturuldu yazıyor.

S

Switcher

Ziyaretçi
Ha bu arada tabelaya
[kule]
oluştur
yazman gerekiyor ._.
O değer sayı zaten , değere eşitlenmiyor mu :/ - Eğer eşitlenmiyorsa peki nasıl değiştirebilirim sayıyı ?

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu,mantıklı bir düşünce.Fakat,konu düzeninden nerdeyse hiçbirşey anlamadım.Yani,indirme linkini koyduktan sonra eğer forumdaki konusunun linkini koyarsan ne işe yarıyacağını anlamaları daha kolay olabilir.Bide resimlerle süslenebilir,daha göze batması için. +1
(Konu koyulmuş görmedim.)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tab2 yüklü pro skript coderinde skquery olmzmı .s.s
Kesin yanlış yapıyorsun .s
Dispenser'a tıkladığında bir menü gelmesi lazım oradan envanterine tıkla şeyin .s Oraya ok koy
Sonra adamı onun 5 blok yakınına tepele .s[DOUBLEPOST=1436706863,1436706779][/DOUBLEPOST]
O değer sayı zaten , değere eşitlenmiyor mu :/ - Eğer eşitlenmiyorsa peki nasıl değiştirebilirim sayıyı ?
set level progress of player to {değer}

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Kesin yanlış yapıyorsun .s
Dispenser'a tıkladığında bir menü gelmesi lazım oradan envanterine tıkla şeyin .s Oraya ok koy
Sonra adamı onun 5 blok yakınına tepele .s[DOUBLEPOST=1436706863,1436706779][/DOUBLEPOST]
set level progress of player to {değer}
Yok olmuyor :([DOUBLEPOST=1436806774][/DOUBLEPOST]Konu birkaç gün güncellenemeyebilir bayram felan var.