ComodoGaming
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bekliyorum1 haftadan kısa süre içinde açacağız inş
bekliyorum1 haftadan kısa süre içinde açacağız inş
2 güne yaydık çalışma saatleri daha da azBu yapıyı 2 günde mi yaptınız? ben iptal ben şok ben bu işi bırakıyorum
Ejderhalar falan çok klasik yapılar aklımızda daha değişik bir proje vardıÖnerim olacaktı tabi eğer yapmak istiyorsanız (öylesine sadece aklıma geldi) ;
Ejderhalarla dolu bir mağara veya , uçan bir yer yapın oraya koyun ejderhaları felan.
Geçmişte göçebe olarak yaşamışız, yerleşik hayata geçtiğimizde ise arap, pers mimarisinden etkilenmişiz zaten. Selçuklu mimarisi de çok detay isteyen bir mimari. Napalım otak mı yapalım : DddNeden Persian!Neden Turkish değil!!!!!!!!!!!!!!
geçmiş olsun arkadaşa olsun bekleriz siz iyi olunda2 güne yaydık çalışma saatleri daha da az[DOUBLEPOST=1436720326,1436719391][/DOUBLEPOST]Ha bu arada akademi işi biraz uzayabilir 1 hafta falan ilgilenen arkadaşın sağlık sorunları çıktı
Saolgeçmiş olsun arkadaşa olsun bekleriz siz iyi olunda![]()
Zaten amacımız yeteneği olanları ilerletmek, olmayanları da eğlendirebilmekAkademi herneyse katılmak isterim , fakat bu build yeteneğiyle ve sesle sanmıyorum![]()
Olmaz92 elmas oldu
Yarın 100 olur bu benden söylemesi![]()
Bak şimdi ben nasıl olduruyorum ehuehueheuheuheuuuOlmazana sayfadan düştü belki 1 aya olabilir ancak