VİP KONUSU. I'm first VIP of the forum

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Anlamadığım Şey TÜRK forumunda GAVUR Parası ? Türkçe Yapsanız Şunu Ne Kaybedeceksiniz
5TL Yazmaktansa 2$ Yazınca Millete Biraz Daha Ucuz Geliyor Sanırsam ?
ucuzlukla bi alakası yok sistem dolar destekliyor botu ona göre yazmışlar türk lirası olsa sence ben yazarmıyım dolar

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Forumda V.I.P için gerekenler :
ininal kart (yaş sınırı yok)
paypal hesabı (yaş sınırı yok)
forum hesabı (yaş sınırı yok)
para (yaş sınırı yok)
Haklısın 8 yaşındaki çocuk bile vip alabilir. Ama çoğu parasını wolftayma yatıracağından viplerin %5'i hatta belkide daha azı véléd olacaktır

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ucuzlukla bi alakası yok sistem dolar destekliyor botu ona göre yazmışlar türk lirası olsa sence ben yazarmıyım dolar
Hocam Yani Sistemi Bilmiyorum Sanırsam Otomatik Parayı Veriyorsun Kendisi Yapıyor Falan Ve Sadece Paypal Destekliyor
Örn Şöyle Bir Sistem İle Kendiniz Tagı Verebildiğinizi Var Sayıyorum Mobil VB Yerlerde Hesabınıza Para Aktaranlara Kendiniz Verebilirsiniz Tagı Eliniz İle
Çoğu Kişide Paypal Hesabı Yok Sunucularda Vip Bile Mobil Alıyorlar Mobil Ödeme Seçeneği Gerekli Bir Sistem Olarak Görüyorum

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Yani Sistemi Bilmiyorum Sanırsam Otomatik Parayı Veriyorsun Kendisi Yapıyor Falan Ve Sadece Paypal Destekliyor
Örn Şöyle Bir Sistem İle Kendiniz Tagı Verebildiğinizi Var Sayıyorum Mobil VB Yerlerde Hesabınıza Para Aktaranlara Kendiniz Verebilirsiniz Tagı Eliniz İle
Çoğu Kişide Paypal Hesabı Yok Sunucularda Vip Bile Mobil Alıyorlar Mobil Ödeme Seçeneği Gerekli Bir Sistem Olarak Görüyorum
onları da yazmak sorun aktif yönetici olmaz üye bekler bence bu sistem gayet iyi

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Mobil ödeme sistemi gereksiz. Zaten forumda vip alacak adamın kredi kartı ve bir paypal hesabı vardır.
Mobil ödeme seçeneği gelirse annesinin telefonunu aşırıp vip alan vélédin burda bize artislik taslayacağını hepimiz biliyoruz :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Mobil ödeme sistemi gereksiz. Zaten forumda vip alacak adamın kredi kartı ve bir paypal hesabı vardır.
Mobil ödeme seçeneği gelirse annesinin telefonunu aşırıp vip alan vélédin burda bize artislik taslayacağını hepimiz biliyoruz :(
Belki Benim Paypal Ve Kredi Kartım Yok Vip Almak İstiyorum Sadece Mobil'im Var Ne Olacak ? V€led Olduğum Mu Çıkyıor Buradan Sonuç Olarak ?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Forumda V.I.P için gerekenler :
ininal kart (yaş sınırı yok)
paypal hesabı (yaş sınırı yok)
forum hesabı (yaş sınırı yok)
para (yaş sınırı yok)
%90 yazdım..
Kimse alınmasın ...Bu bir gerçek forumda 13 14 yaşında ortamı çekilmez hale getiren çocuklar var.. ve malesef bu yaş kitlesini çoğunluğu bu şekilde davranıyor... Arada gerçekten iyi örnekler çıkıyor... Ama çoğunluk karşısındakine oyun arkadaşı muamelesi yapmakta!!

Şu anda tek ödeme yöntemi paypal.. Paypalını onaylatman için kredi kartı ekstrenin üstündeki kodu yazman gerekiyor.. Bakiye Yollatsan bile erişimi daha zor.. Bende 12 - 13 yaşında ilk paypal hesabımı aldım.. Cafe Cafe geziyorduk yükletme yapmak içiin..Yani alternatif ödeme yöntemleri gelmezse sadece belli bir kesim vipten yararlanacak..

22 yaşındayım ve 15 16 yaşındaki 6-7 kişiden oluşan Dayz Clanında takılıyorum 7-8 aydır..

Haklısın 8 yaşındaki çocuk bile vip alabilir. Ama çoğu parasını wolftayma yatıracağından viplerin %5'i hatta belkide daha azı véléd olacaktır

Kesinlikle.. Sırf forumda vip tagı için harçlığı sınırlı olan bir çocuk para ödemez... :p umarım vipler fazla ucuzlamaz..

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Belki Benim Paypal Ve Kredi Kartım Yok Vip Almak İstiyorum Sadece Mobil'im Var Ne Olacak ? V€led Olduğum Mu Çıkyıor Buradan Sonuç Olarak ?
en yakın cafeden rahatlıkla 2-3 lira fazla ödeyerek paypallarını kullanabilirsin.. Mutlaka vardır ..
22 yıllık tecrübe konuşuyor:p Knight online dan vaktinde premium almak için neler yaptık neler.:p .. Artık her cafede var paypal.. max 5 lira komisyon ister 20 lira için..