Fikirlerinizi merak ettim insancıklar!

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    15

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar böyle desen de, skripte devam etmek istiyorum.
Çünkü daha basit yani ben uzun zamandır kendime diyordum, Skript öğrenip javaya geçeceğim diye.
Yani kendi tercihimi uygulamak istiyorum.
Java ya 3-4 ay geçtikten sonra başlayacağım, o zamana kadar skript hakkında yeterince bilgim olabileceğini düşünüyorum.
Biz sana onu yap bunu yap demiyoruz , burası özgür bir ülke , rahatına bak B).
[DOUBLEPOST=1436733358,1436733317][/DOUBLEPOST]
Duymak istediğim şeyi söyledin. :D
İnsan duymak istediği şeyleri söyleyen insanlara güven beslerler ve bu yöntemi birçok ünlü dolandırıcı kullanıyor.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
[DOUBLEPOST=1436733358,1436733317][/DOUBLEPOST]
İnsan duymak istediği şeyleri söyleyen insanlara güven beslerler ve bu yöntemi birçok ünlü dolandırıcı kullanıyor.
Öyle dediğinizi kast etmedim fakat öyle yazmak geldi içimden, nedenini bilmiyorum :D
Edit: Arkadaşın Söylediğinin aynısını farklı bir konuda da görmüştüm, o yüzden skript öğrenip java ya başlayacağım demiştim zaten. :D

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Python a başlasam nasıl olur sizce?
Diğer dillere göre daha basitmiş sanırım.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
patyonda derleme yok. büyük bir şey yapamazsın takılırsın ondada .s
Python a başlamayacağım vb.net önerdi arkadaş bakalım zamanı gelince ona bir değinirim.
Peki bir programlama dilini öğrendiğimde daha gelişmiş bir programlama dilini öğrenmem kolaylaşır mı?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Python a başlamayacağım vb.net önerdi arkadaş bakalım zamanı gelince ona bir değinirim.
Peki bir programlama dilini öğrendiğimde daha gelişmiş bir programlama dilini öğrenmem kolaylaşır mı?
c++ öğren yeterli zekan varsa bence. Çünkü "onu öğreneyim ondan sonra biraz onda gelişip ona geçeyim" mantığı genelde çöker.

bu arada
böyle bir şey buldum .s

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
c++ öğren yeterli zekan varsa bence. Çünkü "onu öğreneyim ondan sonra biraz onda gelişip ona geçeyim" mantığı genelde çöker.

bu arada
böyle bir şey buldum .s
Bu caps tamamen yanlış , daha doğrusu ne kadar bildiğinle önemli ,
Mesela Java daha kapsamlı bir dil fakat .NET ondan kötü diye bir şey yok.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
.net ile javanın kıyaslanması bile hata. .net ile yapılan büyük projeler stabil olmaz ve yapılamaz.
Tabi canım java çok performanslı. Java sanal bilgisayar oluşturup onun içinde çalışır ve performansı sürünür. Örnek istersen Minecraft... Tamam .NET dilleri C++ kadar performanslı değil fakat javayla karşılaştırılacak kadar da kötü değil.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Ben sana her şekilde yardım ederim ama bir haritam var onu bitirmem gerek ve tembellikten sunmadığım bir icat.
[HASHTAG]#UyanGnar[/HASHTAG]
Burası türkiye pnp amerika değil