Epistomoloji
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Manzara makinesi
Açınca istanbul manzarası falan gösterir böyle dağ manzarası falan. 
Derken ?Minecartlar ile yuvarlak yapılabiliyor.
Yuvarlak bir portal makine tarzında bir şey yapılabilir aslındaBir Mod Vardı Sanal Olarak Sphere Şekilleri Yani İstediğin Boyutta Daire Ve Oval Gibi Şekilleri Gösteriyordu Sana Koyduğun Yerin Etrafına Ona Benzer bir şey Yapabilirsin Sanal Olarak Gösterme Tarzı Build Yaparken İhtiyaç İçin Güzel Olur Tabi Ne Uydurursun Artık Particle Mi Koyar Oraya Bilemem Birşeyler Yaparsın Sadece O Adamda Görünen Tarz![]()
DenerimSamimi olarak söylüyorum ; dolap yap , içine rotten flesh gibi şeyleri koyup bir süre bekletince yenebilecek hale gelsin. Ayrıca normal itemler eğer açıkta kalırsa çürüme gibi bir durumu olsun. Dolapta bu yüzden gerekli olabilir. Umarım Zorlamamışımdır seni.
Hayır ;Derken ?
Daire Yarı Çapını Yazınca Sana Hologram Olarak Block Koyacağın Yerimi Gösteriyor ?
Bu mantıkla çok lag yapabilir.Hayır ;
Bu yapılır sorun değil.
Hatta yineleyiciler yerine direk pistona aktarsan redstone'suz oto karpuz tarlası yapılırBu yapılır sorun değil.
O daire değil.Hayır ;
Benim Kastettiğim Daire Oluşturmak İçin Block Koyulacak Yani Sphere Çekmek İçin Block Konulacak Yerleri Hologram Olarak GösteriyorHayır ;
Onu başka bir pl olarak yapabilirim belkiBenim Kastettiğim Daire Oluşturmak İçin Block Koyulacak Yani Sphere Çekmek İçin Block Konulacak Yerleri Hologram Olarak Gösteriyor
Videodaki İlk 1,5 Dk Boyunca Gördüğün Sistem Yani
Ekledim listeyeTuzak kancasını ip yerine görünmez lazerle çalıştırsan aparat