Makine makine makine

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Manzara makinesi :( Açınca istanbul manzarası falan gösterir böyle dağ manzarası falan. :S

S

Switcher

Ziyaretçi
Samimi olarak söylüyorum ; dolap yap , içine rotten flesh gibi şeyleri koyup bir süre bekletince yenebilecek hale gelsin. Ayrıca normal itemler eğer açıkta kalırsa çürüme gibi bir durumu olsun. Dolapta bu yüzden gerekli olabilir. Umarım Zorlamamışımdır seni.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Wireless redstone.
Herhangi bir yineleyiciye frekans verelim "mesela 1". Diğer yineleyiciye de aynı frekansı verelim. İlk yineleyiciye redstone sinyali gelince diğer 1 frekanslı yineleyicilere sinyal yollasın. Diğer 1 frekanslı yineleyicilerde redstone sinyali alsın.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Mod Vardı Sanal Olarak Sphere Şekilleri Yani İstediğin Boyutta Daire Ve Oval Gibi Şekilleri Gösteriyordu Sana Koyduğun Yerin Etrafına Ona Benzer bir şey Yapabilirsin Sanal Olarak Gösterme Tarzı Build Yaparken İhtiyaç İçin Güzel Olur Tabi Ne Uydurursun Artık Particle Mi Koyar Oraya Bilemem Birşeyler Yaparsın Sadece O Adamda Görünen Tarz :p
Yuvarlak bir portal makine tarzında bir şey yapılabilir aslında :D
Samimi olarak söylüyorum ; dolap yap , içine rotten flesh gibi şeyleri koyup bir süre bekletince yenebilecek hale gelsin. Ayrıca normal itemler eğer açıkta kalırsa çürüme gibi bir durumu olsun. Dolapta bu yüzden gerekli olabilir. Umarım Zorlamamışımdır seni.
Denerim :D Fakat build olarak pek güzel gözükmez sanırım.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hayır ;
Benim Kastettiğim Daire Oluşturmak İçin Block Koyulacak Yani Sphere Çekmek İçin Block Konulacak Yerleri Hologram Olarak Gösteriyor
Videodaki İlk 1,5 Dk Boyunca Gördüğün Sistem Yani